reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

chetnie kupie krzeselko do karmienia
Jakie krzesełko Panią interesuje?
Ja mam firmy Mamas& Papas z obiciem łatwozmywalnym.
Ale niestety pasy w krzesełku są porwane i ja przypinam szelkami kupionymi osobno.
Jak potrzeba wstawie zdjęcia ;-)

Mam jeszcze do sprzedania Tv JVC 26inch ze stojakiem,który pomieści dvd i video.
Kolor czarny,bardzo ładny.nie zniszczony.Telewizor ma 2 lata i cena to 150euro :tak:

reklama
No.
Na kółkach,regulowana wysokość,regulowane 3 stopniowe oparcie,dwie tacki,ceratowane czyli standard.[/QUOTE]

Dzieki za zdjecia:tak:
Wszystko wyglada swietnie.......ale Moj M. dzis wlasnie dostal krzeselko od kogos z pracy:zawstydzona/y: Przepraszam za zamieszanie

Sprzedam ubranka dla chłopca 0-3 mies (body, pajace, ogrodniczki, sweterki, bluzy, jeansy, kurtkę jeansową, koszulę, koszulki) i laktator ręczny avent (używany kilka razy). Zainteresowanym wyślę foto.

reklama
Dzieki za zdjecia:tak:
Wszystko wyglada swietnie.......ale Moj M. dzis wlasnie dostal krzeselko od kogos z pracy:zawstydzona/y: Przepraszam za zamieszanie
Spoko.Własnie napisała do mnie dziewczyna na gg ,że podglądneła na forum krzesełko i się zastanawia nad kupnem

Moze masz jakies zabawki, ubranka 6+ ?
Kurcze zabawki oddałam właśnie wczoraj,ale ubranka mam.
W jakim wieku jest twoje dziecko?
Musze jutro otworzyć karton i sprawdzić.:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry