reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sprzedam krzeselko do karmienie firmy Cossatto.Krzeselko jest w stanie idealnym, corcia jadla w biegu wiec prawie w ogole nie uzywalam, cena sklepowa to 80e
Krzeselko ma dwa kolka, co umozliwia przesuwanie, pasy, regulowana wysokosc, oraz oparcie, dwa "blaty" jeden zdejmowany
Zainteresowanych prosze najlepiej pisac na maila ankamusial@wp.plTo jest zdjecie krzeselka, cena 50e

Gdybym nie miala krzeselka po Eryku, to bym kupila, dziewczyny ja znam Anie i widzialam to krzeselko, jest bardzo zadbane, jak nowe, kupilam od Ani fotelik i jestem super zadowolona, takze polecam :tak:

Dziewczea wlasnie doszlam do wniosku ze kilku rzeczy chce sie pozbys bo mi zawadzaja :-)
tak wiec mam do sprzedania:

wanienke z przebierakiem w stanie prawie idealnym- uzywana ok.miesiaca, mozna trzymac porzebne rzeczy ktore winny byc pod reka o taka:
Buy Mamas and Papas Nuvola Changing Unit with Bath. at Argos.ie - Your Online Shop for .

cena:55E
kamere i monitorek do pilnej obserwacji wlasnej dzidzi z dziwiekiem i czarnobialym obrazem :tak: o taki:
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/0982434SPA66UC287119M.jpg
cena:60E

moses basket- koszyczek dla dzidzi ze stojakiem z materacykiem
cena:55

na terenie galway moge wieczorkami sprzet podrzucic :-)

aha:) moze jeszcze dodam ze mam do sprzedania RENAULT SCENIC 1998 kolor srebrny :) na wczoraj ! cena :negocjacja
nct do 03/2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam do sprzedania wozek Quinny Buzz3 w kolorze strawberry red, do tego dolaczam gondole, torbe, koszyk na zakupy, folie przeciwdeszczowa, moskitiere przeciw owadom, orginalny kocyk Quinny,pompka do kol.Wozek byl uzywany rok wiec nie moge napisac ze jest w stanie b.dobrym, po prostu dobrym.Cena sklepowa 435eu+gondola 165+koszyk na zakupy20; ja sprzedam za 350euro.,ankamusial@wp.pl

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski:-) dawno mnie tutaj nie bylo ale jakos ostatnio leniuchowo mnie dopadlo i tak nawet do kompa nie chce sie zasiasc:zawstydzona/y:Sofik chcialam Ci sie pochwalic ze udalo mi sie dostac moj wymarzony quinny buzz 3 i fotelik maxi cossi z baza kurcze strasznie sie ciesze:-). No to ja spadam na razie, POZDROWIONKA

reklama
Jesli jakas mamusia bedzie zainteresowana to mam do sprzedania samochod opel vectra'03 cena €4200

Ostatnia edycja:
Do góry