Hej jestem zainteresowana Tylko napisz skąd jesteś?Czesc dziewczyny,
Oddam koszyk la noworodka z stojakiem i materacykiem + spory worek ciuszkow 0-3-6 ms za 2 op klockow z argosa czyli jakies 20 euro.zainteresowanych prosze na priv lub Gg 7132532
Pozdrawiam
reklama
emili78
mama czerwcowa 2009
anineczka -16koła to tak na 5-6 latka w zależnośći jakie dziecko jest wysokie.pozdrawiam
alacwiertniak
Cwiras
Hej dziewczyny.Bardzo chętnie odkupie elektryczna nianie najlepiej ładowana na akumulatorek,żeby nie potrzeba bylo kupowac bateri ,chyba ,że któras z Was ma na baterie które można ladowac w ładowarce.moje gg 10129167 ,Jestem z okolic Galway:-)
Mam do sprzedania mosses basket z materacykiem dla dziewczynki (kolor rózowo fioletowy) na stojaku jak u kołyski .Cena do uzgodnienia tel 0862380373 .Jestem z okolic Galway
Mam do sprzedania mosses basket z materacykiem dla dziewczynki (kolor rózowo fioletowy) na stojaku jak u kołyski .Cena do uzgodnienia tel 0862380373 .Jestem z okolic Galway
Ostatnia edycja:
didi
Fanka BB :)
DIDI mam rower spajdermena na kołach 16 do sprzedania za 40epozdrawiam :-)
a moglabys wstawic jakies fotki... bo mozliwe ze sie skusimy ae mlody musi zobaczyc... hehe no i duzy tez aby zaakceptowac...i powiedz czy ma on te kolka boczne tez??
emili78
mama czerwcowa 2009
chciałam się dowiedzieć skąd jesteś???
wiem że jeszce nie mam poęcia czy będzie chłopiec czy dziewczynka... ale tak już na w razie czego ....
może zaklepałabym sobie wózeczek u Ciebie![]()
przepraszam, dlugo nie zagladalam tutaj.Jestem z Ennis.;-)
K
krycha
Gość
Hej, hej :-)!!! Ponawiam ogłoszenie
!!! Mam do sprzedania leżaczek z Fisher - Price'a za 30 euro, używany 4 miesiące, w bardzo dobrym stanie!!! Niestety nie jestem zmotoryzowana, więc odbiór w Limerick! Zainteresowane mamusie proszę o kontakt na priva
, pozdrawiam 
Aaaa, podpieram się tymi fotkami dlatego, że leżaczek mam już wyprany i złożony ;-)

Aaaa, podpieram się tymi fotkami dlatego, że leżaczek mam już wyprany i złożony ;-)
alex2339
Fanka BB :)
Dziewczyny mam mnustwo ciuszkow dla dziewczynki i chlopczyka w wieku od 2 do 3 lat moze ktoras bedzie zainteresowana bo juz nie wiem co z nimi robic
reklama
Podziel się: