reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Hej dziewczyny.Bardzo chętnie odkupie elektryczna nianie najlepiej ładowana na akumulatorek,żeby nie potrzeba bylo kupowac bateri ,chyba ,że któras z Was ma na baterie które można ladowac w ładowarce.moje gg 10129167 ,Jestem z okolic Galway:-)

Mam do sprzedania mosses basket z materacykiem dla dziewczynki (kolor rózowo fioletowy) na stojaku jak u kołyski .Cena do uzgodnienia tel 0862380373 .Jestem z okolic Galway

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!! Szukam drewnianego łóżeczka lub kołyski dla maluch:) Nie dużego najlepiej bo mało miejsca na razie mamy:p W dobrym stanie i w przystępnej cenie. Jestem z Dublina. Pozdrawiam:***

To jest ten rowerek,kółek bocznych brak ale są w Smyths shop...

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 62
chciałam się dowiedzieć skąd jesteś???
wiem że jeszce nie mam poęcia czy będzie chłopiec czy dziewczynka... ale tak już na w razie czego ....
może zaklepałabym sobie wózeczek u Ciebie:laugh2:

przepraszam, dlugo nie zagladalam tutaj.Jestem z Ennis.;-)

Hej, hej :-)!!! Ponawiam ogłoszenie :tak:!!! Mam do sprzedania leżaczek z Fisher - Price'a za 30 euro, używany 4 miesiące, w bardzo dobrym stanie!!! Niestety nie jestem zmotoryzowana, więc odbiór w Limerick! Zainteresowane mamusie proszę o kontakt na priva :sorry:, pozdrawiam :blink:

Aaaa, podpieram się tymi fotkami dlatego, że leżaczek mam już wyprany i złożony ;-)

reklama
alex mam kolezanke która jest sama i ma 7 dzieci w tym 1,5 roczną córeczke, co bys chciała w za te ubranka, dzisiaj spytam czy by chciała

Do góry