reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

No a te tamagochi dla chłopca to takie małe?
Kurcze,bo kupiła bym Antkowi,ale on chyba jeszcze za mało kumaty.Dopiero od 2 dni ma dostęp do komputera i nie za bardzo się w tym odnajduje :sorry:

reklama
No a te tamagochi dla chłopca to takie małe?
Kurcze,bo kupiła bym Antkowi,ale on chyba jeszcze za mało kumaty.Dopiero od 2 dni ma dostęp do komputera i nie za bardzo się w tym odnajduje :sorry:
zalapie raz dwa..moj ma panowane gry na plejce taki z ktorymi ja mialam probem

Misia a cos z seri Ben 10 albo Spiderman??

Anineczka- dodalam fotki tych tamagotchi do poprzedniego posta. Trudno mi powiedziec czy da rade, na pudelku jest napisane, ze od 3 roku zycia. Wyswietlacz jest troche wiekszy niz w standardowych tamagotchi. Dysponuje po jednej takiej gierce z Super Mario Bros i dwie z Jungle.

Didi- niestety w tej chwili nic z Ben10 i Spidermana ale jak bede cos miec to dam cynk:-)

ok...bede czekala bo moj mlody to raz Benem jest a raz chlopcem pajakiem:-D
O kurcze,mój ma to samo.Ben 10 to jego idol :tak:
Specjalnie zamówiłam większy pakiet cyfry by miał te bajki bo w Pl jak byłam to dziadek miał i był zafascynowany.Tak więc dla mnie Ben 10 i Spider Man misia też kołuj;-)
A te jednak za małe. :-(
Didi no mojego Antka specjalnie nie zachęcałam do pleja lub kompa ale widac czas nadszedł :-D
Też chciałabym kupic mu pleja,ale mąż jak narazie się nie zgadza :no:

Spoko- bede pamietac:-) Narazie musze sie wyzbyc tego Lego bo mi sie wala wszedzie;-) Takze dziewczynki zachecam! Naprawde fajne zestawy. Nawet moj A. sobie poskladal kilka i poustawial na telewizorze:baffled: Ale mial radoche!

DIDI nie dawno wydawałam gry na pleja2 Bena Spajdiego itd.bo na pleja 3nie pasowały też miał wszystko spajdiego.:tak: ale mam rower spajdermena na kołach 16 do sprzedania za 40epozdrawiam A misia ani przez chwile mi nie przeszła myśl że mogą być kradzione:-)

O kurcze to już niespełna czterolatki za Ben 10 szaleją:szok: Ja myślałam, że nas to ok. 5 lat czeka, a play to ok. 10 co najmniej:rofl2: Ale widać, że chyba teraz wszystko dużo szybciej przychodzi dzieciom:sorry:

reklama
Czesc dziewczyny,
Oddam koszyk la noworodka z stojakiem i materacykiem + spory worek ciuszkow 0-3-6 ms za 2 op klockow z argosa czyli jakies 20 euro.zainteresowanych prosze na priv lub Gg 7132532

Pozdrawiam

Do góry