reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam Garniturek do Chrztu rozmiar 68 cena 35e. SDC17930.JPGSDC17926.JPGSDC17928.JPGSDC17929.JPG

reklama
a ja przypominam że mam taki :D ubranko do chrztu dla chłopca rozmiar 68 z metki
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]W skład kompletu wchodzi:[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- KREMOWA marynarka uszyta na podszewce zapinana na dwa guziczki [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- kamizelka w kolorze KREMOWYM uszyta na podszewce,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- spodnie w kolorze KREMOWYM z mankietami ,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- czapeczka w kolorze KREMOWYM ze ściągaczem z tyłu co ułatwia dopasowanie czapeczki do głowki dziecka[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- koszulobody z domieszką bawełny 30 % z długim rękawkiem w kolorze białym[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]- fular w kiolorze KREMOWYM z bordowym akcentem jak na zdjęciu[/FONT]
[/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]
1607353972

[/FONT]
i%3E
cena 25e[/FONT]

Anineczka ja prawdopodobnie bede miala do sprzedania w idealnym stanie (tylko goscie na niej spia) ale niestety tobie sie nie oplaca transport do Dublina:baffled:

gastone transport to najmniejsza bolączka,ale ja chcę taką do 100 euro,a Twoja pewnie ze skóry a co za tym idzie nie na moją kieszeń :sorry2:
Potrzebuję na lipiec bo jeden gośc będzie u mnie i nie opłaca mi się nie wiadomo jak drogiej :zawstydzona/y::sorry2:

Anieneczka tak sie sklada ze akurat ta sofka (wkasciwie wersalka) jest z takiego jakby weluru.Jak mowie uzywana malo ,bo tylko goscinnie.Kupilam ja za 350 ale sprzedam za 100 jak bys potrzebowala :-)

Sprzedam garniturek dla chłopca (granatowy w prążki) - spodnie, kamizelka, marynarka, koszula, pomarańczowy krawat.
Garnitur jest z firmy Krasnal, rozmiar z metki 80.
(fotka zaczerpnięta ze strony internetowej).
Cena 25e.
i134061_krasnal80.jpg

Sprzedam:
tt_podgrzewacz[1].jpgi-philips-avent-podgrzewacz-do-butelek-12145-scf255-12[1].jpgangelcare-movement-sound-monitor[1].jpg$(KGrHqZ,!hQE2fKuI4(jBN2Yj76wrg~~_12[1].jpgNOSIDELKO.jpgMATA.jpg$(KGrHqN,!lkE3Hqq81dIBN2Wwdl(R!~~_12[1].jpg

Podgrzewacz TT - sprzedanywyparzacz avent - sprzedany
projektor kubus puchatek - sprzedany

Załączniki

• !B8)(c,wBWk~$(KGrHqF,!jcEzKkLyvEEBM4!0VcFpw~~0_1[1].jpg
    !B8)(c,wBWk~$(KGrHqF,!jcEzKkLyvEEBM4!0VcFpw~~0_1[1].jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 12049_1[1].jpg
    12049_1[1].jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry