reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
dzieki dziewczyny ale wlasnie ta z fisher prica nie bardzo mi sie podoba. szukam czegos z Tiny Love. ale dzieki za propozycje. Moze w koncu uda mi sie poszukac..:)

a ja również kupię szafę:) bo nie mamy jak się ulokować z naszymi rzeczami :) a może ktoś ma już niepotrzebną w dobrym stanie to prosze o info pozdrawiam serdecznie

Na sprzedaz (uaktualniona wersja)Zobacz załącznik 356840 sprzedaz 001 (3).jpgZobacz załącznik 356842Zobacz załącznik 356844sprzedaz 003 (2).jpgsprzedaz 002 (3).jpgZobacz załącznik 356847Zobacz załącznik 356848sprzedaz 004 (2).jpg

1.rurki rozmiar s - 5 euro
2.bluzka d&g rozmiar m - 12 euro
3.buty rozmiar 37 - 5 euro
4.bolerko tally weill rozmiar s - 3 euro
5.bluzka tally weill rozmiar s - 3 euro
6.sweterek azurowy rozmiar s - 7 euro
7.rozane buciki rozmiar 38 - 10 euro
8.buty(nowe) rozmiar 39 - 20 euro
9.rybaczki rozmiar s - 5 euro

Sprzedam:

zabawkę Playskool 2in1 Infant Gym
Playskool Made For Me 2 In 1 Infant Gym by Hasbro at OrangeOnions.com

siedzonko do kąpieli - nowe!!! (otwarty został tylko karton)
http://www.toys.ie/SWIVEL-BATH-SEAT-!A01216-prod.aspx?qwSessionID=31051e98-1224-4d86-a36f-f807a7baae64

Tommie Tipee - termoopakowanie - nowe!!!

Sweterek Mothercare rozmiar 6-9 m-cy nowy!!!

Woda toaletowa Enigma Oriflame nowa!!! waznosc do 2012 roku
13850 Woda toaletowa Enigma

Zamknięcia do szafek - nowe tylko bez opakowania, ale z instrukcja obslugi - 3 sztuki
Safety 1st | Spring 'n Release Latches 3 Pack (prawie identyczne jak te, oczywiscie tej samej firmy, montaz na śrubki)

paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Książki:
Dziecko dla odważnych. Talko Leszek
empik.com - Dziecko dla Odważnych - Talko Leszek - 49,49 zł

Album - Narodziny syna. Pierwszy rok życia mojego dziecka.
Narodziny syna. Pierwszy rok

Hej dziewczyny kupie spiworek Maxi Cosi do fotelika i folie przecideszowa.
Zainteresowana jestem rowniez pieluchami tetrowymi jak ktoras z was bedzie cos miala dajcie znac.
Pozdrawiam

UAKTUALNIAMI PONAWIAM:-):-)

Sprzedam:

- duzy karton ubranek dla chlopca w rozmiarach 3-6 i 6-9 mies. Ubranka czyste, zadbane w bardzo dobrym stanie. Wiekszosc markowa- NEXT, H&M, MOTHER CARE, GAP, ADAMS i inne :) Ponad 40 szt. Cena €40
- mate edukacyjna, €15
- poduszke do karmienia, €10
- siedzonko do kapieli od 6 mies, €10
- duza wanienke z wkladka dla niemowlaka €15
- komplet: oslonke na lozeczko z kolderka i poszewka na podusie (dla dziewczynki, w kolorze rozowym), €15
- nosidlo na brzuch Baby Bjorn, € 10
- torbe na rzeczy maluszka Penaten z doczepianym przewijakiem, €10
- termoopakowanie na butelki, NUK, €5
- duza torbe zabawek dla malucha od 0 do 12 mies. (grzechotki, gryzaki , duza zabawke do wozka/fotelika/lezaczka, TINY LOVE, lacznie ok 30 szt. Cena za calosc €20

Wszystkie rzeczy czyste, zadbane, w bardzo dobrym stanie!!! Wiekszosc uzywana tylko przez moje dzieci.

Za calosc taniej + GRATISY, duuuuuzo!!!!! :):):)

Jesli ktos jest zainteresowany, to przesle zdjecia na @- niestety cos sie u mnie poprzestawialo i nie moge dodac zadnego zdjecia:/:/:/

reklama
Sprzedam foteliki maxi cosi z bazami isofix (mozliwosc montowania bazy rowniez pasami bez potrzeby posiadania systemu isofix) Foteliki sa z limitowanej wersji Morning velvet.
Do kompletu dodam spiworki i folie przeciwdeszczowe oraz grtis dwie hustawki graco z dwoma predkosciemi bujania.Cena na podwojny komplet 320euro

2f.jpgfotmuffs.jpgisofix.jpg

SPRZEDANE

Ostatnia edycja:
Do góry