reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

To ja zaklepuje i ty mozesz miec super dziecko i super tate :)

Do sprzedania książki w bdb stanie jedynie :pierwszy rok życia dziecka" w stanie dobrym też już ją kupiłam używaną.
tn_Jezyk%20niemowlat.jpg

product.jpg

10345.gif

1546463383

wszystkie po 5 euro komplet za 15 ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka lady-Zgaga na gazeta ie znalazlam takie ogłoszenie - Oryginalne Testy Na Irlandzkie Prawo Jazdy! Przetlumaczona NAJNOWSZA WERSJA! WSZYSTKIE KAT i CPC! Wysylka na maila(w 5 min) lub plyte poczta(tego samego dnia) 0871750032 jak nie odbieram to pisz smsa

Sprzedam lozeczko z materacem z ktorego mozna zrobic lozko cena 80e
chodzik pchacz cena 15e
skoczek 15e
samochodzik z kierownica 30e siedzisko na rower 35 e
odbior w limerick lub w galway

Załączniki

• DSC_0364.jpg
    DSC_0364.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0608.jpg
    DSC_0608.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_0370.jpg
    DSC_0370.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0367.jpg
    DSC_0367.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Sprzedam:

zabawkę Playskool 2in1 Infant Gym
Playskool Made For Me 2 In 1 Infant Gym by Hasbro at OrangeOnions.com

siedzonko do kąpieli - nowe!!! (otwarty został tylko karton)
http://www.toys.ie/SWIVEL-BATH-SEAT-!A01216-prod.aspx?qwSessionID=31051e98-1224-4d86-a36f-f807a7baae64

Tommie Tipee - termoopakowanie+buletka 260ml - nowe!!!

Sweterek Mothercare rozmiar 6-9 m-cy nowy!!!

Woda toaletowa Enigma Oriflame nowa!!! waznosc do 2012 roku
13850 Woda toaletowa Enigma

Zamknięcia do szafek - nowe tylko bez opakowania, ale z instrukcja obslugi - 3 sztuki
Safety 1st | Spring 'n Release Latches 3 Pack (prawie identyczne jak te, oczywiscie tej samej firmy, montaz na śrubki)

paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Książki:
Dziecko dla odważnych. Talko Leszek
empik.com - Dziecko dla Odważnych - Talko Leszek - 49,49 zł

Album - Narodziny syna. Pierwszy rok życia mojego dziecka.
Narodziny syna. Pierwszy rok

DSC_0960.jpg

Fajna mata edukacyjna FISHER PRICE. Zabaweczki sie ruszają w roznych kierunkach plus gra muzyczka. Maskotki mozna zdjac, zmienic pozycje, wyprać. Bardzo kolorowa co zwraca uwagę.Stan idealny, kto pierwszy ten lepszy.CENA 15EURO 0877818376

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,mam do sprzedania NISSANA MICRE AUTOMAT 1997,NTC do 11.2012,TAX do konca czerwca.Autko ma elektryczne szzyby i lusterka,poduszke powietrzna,centralny zamek,klimatyzacje,silnik 998cm,wiec male oplaty.Sprzedaje,bo kupilismy wiekszy.Cena 1250E do negocjacji.Zainteresowanym przesle zdjecia.Jestem z Dublina18:-)

Do góry