reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Z tego co widze na forum to same male dzieciece ubranka...a moze jednak ktos mialby dla dziewczynki w rozmiarze 6-7 lat lub wieksze?

reklama
patra no ja miałam tego sporo,ale.. wiedząc ze dziewczyny tu nie mają dzieci w wieku mojej starszej niuni to sprzedałam :zawstydzona/y: ale to nie koniec porzadków w szafie mojej laseczki takze jakby coś to dam znać :tak:;-)

Sprzedam lozeczko drewniane z dwoma wyjmowanymi szczebelkami ,materac,2 zmiany poscieli, przescieradlo,koderka i podusia oraz rozek cena 50e do negociacji
oraz spacerowke petite star ze spiworkiem cena 50e
skoczkek 10e
samochodzik z odczepiana kierownica 30e
3 sukienki firmy NEXT roz 0-3 cena 7e
dwie bluzy rozm 0-3 5e

Załączniki

• DSC_0608.jpg
    DSC_0608.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_1425.jpg
    100_1425.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 48
  • 100_1412.jpg
    100_1412.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 36
  • 100_1446.jpg
    100_1446.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_1451.jpg
    100_1451.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 45
Sprzedam ubranka dla chłopca, rozmiar 3 - 6 miesięcy Tylko cały zestaw Zestaw zawiera ok 58szt.:
- body z krótkim rękawem - 17szt.
- body z długim rękawkiem - 3szt.
- cienkie, zwykle pajacyki (np. do spania) - 5szt.
- cienki, "wyjściowy" pajacyk - 1szt.
- pajacyk z krótkimi spodenkami - 1szt.
- krótki rękawek - 6szt.
- bluzeczki z długim rękawkiem - 6szt.
- skarpetki - 12szt.
- buciki - 2szt.
- cienkie spodenki - 3szt.
- grubsze spodenki ( polarek i sztruks) - 3szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki z polarka - 1szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki ( nienoszone rozmiar 6 - 9miesiecy) - 1szt.
- sweterek na guziki - 1szt.
- bluza - 2szt.
CENA: 35euro

sprzedam:
Sprzedam fotelik samochodowy Britax First Class Plus.Fotelik jest od urodzenia do 4 lat (0-18kg) Mozliwosc montowania tylem do kierunku jazdy,posida specjalna wkladke dla niemowlat.Fotelik rozklada sie do spania.Jest w bardzo dobrym stanie.

cena 60euro, wiecej info na priv

Sprzedam
1.Podkładke do przewijania "Żabka" Ikea - raz uzyta!!
zabka1.jpg
2. Klapki al'a crocs z Next "krokodylki" rozm:4 widac slady uzywania
imagesCA04GKIW.jpg
3. Ochraniacz na łóżeczko z Ikea uzywany (musialam przyszyc jednen sznurek do wiazania)a tak to stan b.dobry
ikea-bedding-crib-sets-barnslig-bumper-pad.jpg

oraz oddam dwa niebieskie przescieradła z ikea (w jednym jest mała dziurka -ale w niczym to nie przeszkdza) takie: http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/30122255

info na priv

Ostatnia edycja:
hej
e.w.a moglabys podac wymiary tego lozeczka jesli wciaz jest
a moze to poprzednie jest jeszcze co na normalne lozko sie rozklada??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry