reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Hej Neftali. Jaka jest cena tego lozeczka? Moze bylabym zainteresowana... :-)

HEJ DZIEWCZYNKI! TAK DLA PRZYPOMNIENIA... :-)

Witam! Mam do sprzedania sliczny wozek firmy TACO dla dziewczynki:-) (rozowo-zolty). Wozek byl uzywany tylko 3 mies, jest zadbany i czysty. Przeznaczony zarowno dla niemowlat jak i dla starszych dzieciaczkow. Posiada folie p.deszczowa i torbe na rzeczy dla maluszka. SPRZEDAM za 50€ albo chetnie ZAMIENIE na lozeczko turystyczne lub bramki na schody!
Dorzucam lezaczek do kapieli GRATIS!
Zainteresowanym przesle fotki na maila:-)

Załączniki

• DSC06278.jpg
    DSC06278.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc Dziewczyny, mam do oddania za opakowanie mleka Aptamill 2 worek ciuszkow od 0-3ms i do sprzedania worek (duzy) ciuszkow dla dziewczynki ( 0-9ms ) za 30 euro.Wszystko w dobrym stanie,niektore praktycznie nie uzywane,jesli bedzie ktos zainteresowany to wrzuce zdiecia

a ja troszke z innej beczki
szukamy domu do wynajecia w Galway, okolica Dangan, Newcastle
Moze ktoras z was tam mieszka i wie ze stoi pusty dom

neftali, dzieki, znam ta strone, ale tam gdzie szukamy kolo IDA Business Park jest tylko jeden dom i myslalam ze moze ktoras z was wie ze cos jest wolne...
a mieszka ktoras z was na Rahoon w okolicy Cnoc an Oir? Jestem ciekawa czy to spokojna okolica

Hejka dziewczyny
Mam do sprzedania za symbolincza cene MIKADO - wózek bliźniaczy DUET.Dziewczyny juz duze same maszeruja a wozek stoi i miejsce zabiera .
Wozek z nami z PL przylecial i jest wstanie bardzo dobrym .

witam, sprzedam;
- skoczka ,,tygryska,, 17euro,
- nicniczek grajacy fisher-price 17euro,
-wanienke z hamaczkiem i zabawkami fisher price za 19euro,
-lezaczek-bujaczek z wibracjami fisher-price za 25euro,
-pontonik,mate,lezaczek od urodzenia za 29euro,
-hustawke graco (melodyji, 6predkosci hustania, od urodzenia do 13kg) z misiami za 50euro,
-rowerek od 10miesiaca z zabezpieczaniami, z rączka do prowadzenia i spkeciania dfla rodzica za 35euro,
-podwojny wozek z całym wyposazeniem z ponad 3 letnia gwarancja 165euro

prosze o kontakt na skyepa kruczek79 albo na numer 0858266091 daria

Załączniki

• bujaczek fisher price.jpg
    bujaczek fisher price.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 43
  • NOCNICZEK.jpg
    NOCNICZEK.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 36
  • SKOCZEKKKKKK.jpg
    SKOCZEKKKKKK.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 29