reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
dzieki beakta:):):):)

poszukuje rowniez wozka glebokiego,z gondola z przekladana raczka:)gondola zamienna na spacerowke:):):) jesli ktorasm ma cos takiego czekam(nie dla mnie dla kolezanki)

Ostatnia edycja:
Hej Aga_Irlandia! Ja mam dokladnie taki wozeczej jak napisalas! Oddam bardzo tanio(50€) lub zamienie na bramki na schody. Dorzucam jeszcze lezaczek do kapieli. Jest tylko jedno male ALE... Wozek jest dla dziewczynki:) Moj post jest chyba 2 strony wczesniej, to tam sa zdjecia.
Pozdrawiam
P.S. W poniedzialek wybieram sie do Limerick wiec jesli transakcja dojdzie do skutku, moge wozek podrzucic:)

Aga Irlandia ja takze mam na sprzedaz wozek Kacper -uzywany niecaly miesiac kolor czerwony w bardzo dobrym stanie z torba i pokrowcem na deszcz...

zdjecie zaporzyczone z internetu

Załączniki

• kacper.jpg
    kacper.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
A sama dla siebie poszukuje wozka rok po roku:))))

wklejam przykladowe zdjecie wozka...:)))
Moze ktoras z was dziewczyny cos wie lub slyszala ???????????:tak:

z gory dziekuje

Załączniki

• podwojny wozek.jpg
    podwojny wozek.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 56
hej, mam do sprzedania lozeczko drewniane wraz z materacykiem, cena 60 euro, jestem z Galway,

lozeczko sprzedane

Ostatnia edycja:
danutek1979 Jestem bardzo zainteresowana tym łóżeczkiem!! Proszę podaj jakiś kontakt : numer telefonu np. Bardzo chciałabym go obejrzeć, też jestem z Galway. Muj numer to 0857754703 Pozdrawiam

reklama
Do góry