reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
I huśtawka po wiela?
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!
Sluchajcie mam na zbyciu tymrazem cos nie dla dzieci:
Suknia- dluga, czarna, klasyczna. Wykonana z satyny, gora zdobiona dodatkowo czarnymi cekinami. Zakupiona w Cubusie. Suknia byla zalozona raz w zyciu, stan idealny. Jest piekna niestety w rozmiarze 36 wiec ja juz zapewne nigdy sie w nia nie wbije...ale moze ktoras z was reflektuje na okresik karnawalu? 20e.
Poduszeczka na obraczki- nowa! Nigdy nie uzyta Firmy 'me to you' Dla planujacych zamazpojscie- 5e.
Sluchajcie mam na zbyciu tymrazem cos nie dla dzieci:
Suknia- dluga, czarna, klasyczna. Wykonana z satyny, gora zdobiona dodatkowo czarnymi cekinami. Zakupiona w Cubusie. Suknia byla zalozona raz w zyciu, stan idealny. Jest piekna niestety w rozmiarze 36 wiec ja juz zapewne nigdy sie w nia nie wbije...ale moze ktoras z was reflektuje na okresik karnawalu? 20e.
Poduszeczka na obraczki- nowa! Nigdy nie uzyta Firmy 'me to you' Dla planujacych zamazpojscie- 5e.
Załączniki
malutka1984
Zaciekawiona BB
achanika
Zaciekawiona BB
Sprzedam zielony wozek implast bolder SD z fotelikiem samochodowym i dwiema parasolkami
do sprzedania:
- ciuszki dla dziewczynki 0-3 - 40 euro (ponAd 100szt)
- ciuszki dla chlopca - 0-3 - 25 euro
- solarium do twarzy philips - 20 euro
- poduszki pozycjonujace clevamama 2 szt - cena 10 e za szt
- nowy podwojny wozek typu parasolka little shields maribel - 50 euro
- miekka gondolka do wozka,pasuje do prawie wszystkich wozkow -cena za szt 10 euro
ATTACH=CONFIG]316866[/ATTACH]0
- ciuszki dla dziewczynki 0-3 - 40 euro (ponAd 100szt)
- ciuszki dla chlopca - 0-3 - 25 euro
- solarium do twarzy philips - 20 euro
- poduszki pozycjonujace clevamama 2 szt - cena 10 e za szt
- nowy podwojny wozek typu parasolka little shields maribel - 50 euro
- miekka gondolka do wozka,pasuje do prawie wszystkich wozkow -cena za szt 10 euro
ATTACH=CONFIG]316866[/ATTACH]0
Załączniki
reklama
Podziel się: