reklama
kasiekgalway4
Zaciekawiona BB
Witam! Poszukuję łóżeczka z mozliwoscia ściągniecia boków oraz fotelika do samochodu (chyba klasa 2, dla dziecka 2,5 roku)
lubiczanka
Fanka BB :)
Gastone-gdybym to ja tylko wiedziała,że bedzie u mnie dziewczynka.....
pauletta82
Sexy Big Mamma
Oddam w dobre ręce :-)
tabletki PregnaPlan 24szt
Pregnacare 32szt.
8 sasz. Tantum Rosa
tabletki PregnaPlan 24szt
Pregnacare 32szt.
8 sasz. Tantum Rosa
K
krycha
Gość
Witam! Mam do sprzedania reklamówę ciuchów ciążowych rozmiar 38 - 40 (3 pary spodni, sukienka ogrodniczka, sweter i bluzki) za 30€. Nie sprzedaję na sztuki. Odbiór w Limerick, info na priv, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gastone-gdybym to ja tylko wiedziała,że bedzie u mnie dziewczynka.....
lUBICZANKA ja mam dw komplety wiec jak bediesz wiedziala to daj znac.Wtedy bedziesz miala na biezaco hih Poza tym ja z toba interesy lubie robic wiec oddam za dobr cene.Zanim ty sie rozpakujesz dojd jeszcze ciuszki 3-6 ;-) Zycze ci dziewczyneczki co by rownowaga byla.
reklama
Witam
Mam kilka rzeczy do sprzedania:
-Grającą gitare i okularami i mikrofonem prawie wogóle nieużywana - 10euro i dorzucam zabawke tira gratis.
-kołderka kubusiowa do 2 lat - 5 euro
-śpiworki do spania jeden do 18 mies(żółty), drugi błękitny na 100cm do 3 lat (Premamam) z doczepianymi rękawami ewenutalnie na zimne noce. używane w dobrym stanie - 10 euro
- Pajacyki na zime zapinane na zamek błękitne jeden dla newborna do 68cm z zakrywanymi rekawami i nogawkami (Name It), drugi troche większy delikatniejszy-15euro
Załączam zdjęcia, prosze pisać na priva
Na weekend bede w Limerick wiec w te rejony też moge dowieść
Mam kilka rzeczy do sprzedania:
-Grającą gitare i okularami i mikrofonem prawie wogóle nieużywana - 10euro i dorzucam zabawke tira gratis.
-kołderka kubusiowa do 2 lat - 5 euro
-śpiworki do spania jeden do 18 mies(żółty), drugi błękitny na 100cm do 3 lat (Premamam) z doczepianymi rękawami ewenutalnie na zimne noce. używane w dobrym stanie - 10 euro
- Pajacyki na zime zapinane na zamek błękitne jeden dla newborna do 68cm z zakrywanymi rekawami i nogawkami (Name It), drugi troche większy delikatniejszy-15euro
Załączam zdjęcia, prosze pisać na priva
Na weekend bede w Limerick wiec w te rejony też moge dowieść
Załączniki
Podziel się: