reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ponawiam:-)
Sprzedam wozek podwojny ,nowy,nigdy nie uzywany. Cena 70 euro
dla zainteresowanych opis wozka po angielsku
]Little Shield Meribel Twin Blue CHASSIS COLOURS Aluminium SIZE one size. Little Shield Twin/Double Buggies. The Meribel Twin from Little Shield is a colourful and lightweight twin buggy suitable for your babies from birth. Like all Little Shield products it combines affordability with quality. Available in a variety of colours and includes raincover! Features: Both seat units have five position recline Easy umbrella fold Front lockable swivel wheels Comfort foam handles Two detachable hoods Two shopping baskets Adjustable calf support Weight: 13.3kg. Size: unfolded 41x111x32cm...
Features: Both seat units have five position recline
Easy umbrella fold
Front lockable swivel wheels
Comfort foam handles
Two detachable hoods
Two shopping baskets
Adjustable calf support
Raincover included
It is safety tested and certified to BS7409
Weight: 13.3kg.
Size: unfolded 41x111x32cm
Suitable from birth.
Zobacz załącznik 302822
PATRYCJA3007
Zaciekawiona BB
znajoma ma do sprzedania wózek w rewelacyjnym stanie firmi Britax (nie wiem czy dobrze napisałam) cena 50e po więcej informacji po numerem to 0877573422
wiesienka123
mama Asi
witam, mam do sprzedania gry na PC każda po 2E, stan idealny, wszystkie kupione nowe, UŻYWANE TYLKO PRZEZ MOJEGO MEZA
oto tytuly: Turok, COD 4, ASSASSINS, 9 KOMPANIA, BATTLEFIELD, TIMESHIFT, CRASHDAY, ALONE IN THE DARK, SECOND SIGHT, DAY OF DEFEAT, BLACKSITE, ITALIAN JOB
oto tytuly: Turok, COD 4, ASSASSINS, 9 KOMPANIA, BATTLEFIELD, TIMESHIFT, CRASHDAY, ALONE IN THE DARK, SECOND SIGHT, DAY OF DEFEAT, BLACKSITE, ITALIAN JOB
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wisienka możesz je sprzedać w GameShop-iewitam, mam do sprzedania gry na PC każda po 2E, stan idealny, wszystkie kupione nowe, UŻYWANE TYLKO PRZEZ MOJEGO MEZA

wiolcik21
Zaciekawiona BB
wiesienka123
mama Asi
ViKamciaG- juz moj P pytal ale tam skupuja tylko na konsole, ale dzieki
reklama
Podziel się: