reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Voila....w razie, gdyby ktoras z was byla zainteresowana to wlasnie swiezynki mam....skonczone przez 5 minutami kolorowe korale ( na wzor tych moich wlasnie). Skladaja sie z prawie 100 korali, dlategoz tez musze je wycenic na 15 e.

Załączniki

• korale kolorowe.jpg
    korale kolorowe.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do osób zainteresowanych scrapowaniem,robieniem kartek okoloucznościowych,albumów pamiatkowych.
Mam do sprzedania karton rzeczy do robienia albumow i kartek. Dziurkacze ozdobne, ćwieki, guziki, wstążki, stemple BO BUNNY,Stemple THE GRETING FARM, kartki ze sklepu I love scrape, kartki BO BUNNY LOVE BANDIT COLEKCJA, bazy albumowe ze sklepu SCRAPINIEC, bazy pod kartki,folie na kartki,koperty. Do tego 16 markerów PROMARKER I 9 markerów COPIC. Zdjecia podesle pozniej ,raz probowalm i mi sie nie udalo :(.
podsylam link z moim blogerem, jest na nim jeden z albumow jakie wykonalam. ohh sugar!
a tutaj inspiracje Scrapiniec-inspiracje moze ktoras z mam siedzi w domu i zastanwai sie czym by sie tu zając wieczorami :)

Kamcia a to klatka ma byc w dobrym stanie czy swinka morska?:-D:-D:-D

Jakby ktos chcial, to ja mam klatke po papudze- klatka w dobrym stanie a papuga w nieco gorszym- za jedyne 10E... :-)

Kolczyki i wisiorki srebrne proba 925, recznie robione.
Komplety: zebra, z delfinkiem po 20e, kolczyki 10e. Zainteresowanym moge przeslac wiecej fotek :)

DSCF4496.jpgDSCF4537.jpg
DSCF4500.jpg

Miska straaaaaasznie mis sie podobaja te korale,chorowalam na takie.Ja w Galway narazie niebede,ale jak juz bedzie mi latwiej wyjechac z maluchami moze wczesniej bym ci dala znac i zklecila bys dla mnie takie????

reklama
Do góry