reklama
Lewcia87
Fanka BB :)
Misia śliczne te korale są. Ja bym takie chciała tylko nie wiem kiedy będę znowu w Galway :-( Kurcze a byłam wczoraj
chocolate
Zaangażowana w BB
Do osób zainteresowanych scrapowaniem,robieniem kartek okoloucznościowych,albumów pamiatkowych.
Mam do sprzedania karton rzeczy do robienia albumow i kartek. Dziurkacze ozdobne, ćwieki, guziki, wstążki, stemple BO BUNNY,Stemple THE GRETING FARM, kartki ze sklepu I love scrape, kartki BO BUNNY LOVE BANDIT COLEKCJA, bazy albumowe ze sklepu SCRAPINIEC, bazy pod kartki,folie na kartki,koperty. Do tego 16 markerów PROMARKER I 9 markerów COPIC. Zdjecia podesle pozniej ,raz probowalm i mi sie nie udalo .
podsylam link z moim blogerem, jest na nim jeden z albumow jakie wykonalam. ohh sugar!
a tutaj inspiracje Scrapiniec-inspiracje moze ktoras z mam siedzi w domu i zastanwai sie czym by sie tu zając wieczorami
Mam do sprzedania karton rzeczy do robienia albumow i kartek. Dziurkacze ozdobne, ćwieki, guziki, wstążki, stemple BO BUNNY,Stemple THE GRETING FARM, kartki ze sklepu I love scrape, kartki BO BUNNY LOVE BANDIT COLEKCJA, bazy albumowe ze sklepu SCRAPINIEC, bazy pod kartki,folie na kartki,koperty. Do tego 16 markerów PROMARKER I 9 markerów COPIC. Zdjecia podesle pozniej ,raz probowalm i mi sie nie udalo .
podsylam link z moim blogerem, jest na nim jeden z albumow jakie wykonalam. ohh sugar!
a tutaj inspiracje Scrapiniec-inspiracje moze ktoras z mam siedzi w domu i zastanwai sie czym by sie tu zając wieczorami
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Kamcia a to klatka ma byc w dobrym stanie czy swinka morska?
Jakby ktos chcial, to ja mam klatke po papudze- klatka w dobrym stanie a papuga w nieco gorszym- za jedyne 10E... :-)
Jakby ktos chcial, to ja mam klatke po papudze- klatka w dobrym stanie a papuga w nieco gorszym- za jedyne 10E... :-)
anineczka
królowa mrówek :P
szukam gps z nowymi mapami ( europa.irl.uk) :-)
Sprzedam chodzik o taki Deluxe Walker with Playtray Orange – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores cena 15 e
Przypominam ze mam buciki po 10 e para
Przypominam ze mam buciki po 10 e para
Załączniki
butterfly46
Zaangażowana w BB
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
no problem Gastone Bede zamawiac teraz ladniejsze korale..w sensie wieksze troche to nawet zrobie ci lepsze
reklama
in_visiblevision
bo kocham.
Junior/toddler bed na sprzedaz. Lozeczko z ikeii, prawie jak nowe, kupione pare m-cy temu. Wraz z materacem i podstawa. Identyczne jak na zdjeciu, tyle, ze w kolorze czerwonym:
IKEA | Children | Children's beds | KRITTER | Bed frame with slatted bed base
IKEA | Children's mattresses | Foam mattresses | VYSSA SLÖA | Mattress for junior bed
IKEA | Mattresses | Slatted bed bases | SULTAN LADE | Slatted bed base
IKEA | Children | Children's beds | KRITTER | Bed frame with slatted bed base
IKEA | Children's mattresses | Foam mattresses | VYSSA SLÖA | Mattress for junior bed
IKEA | Mattresses | Slatted bed bases | SULTAN LADE | Slatted bed base
Podziel się: