reklama
anineczka
królowa mrówek :P
szukam klatki dla świnki morskiej,w dobrym stanie.
prosze o info na priv
kamcia
prosze o info na priv
kamcia
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao DziewczETA!
Na stanie 2 sety korali :-)- cos dla milosniczek naturalnych ozdob. Bizuteria recznie robiona (przeze mnie) , zapiecia kolczykow z czystego srebra. Korale drewniane, malowane.
Set number 1 - kolczyki, bransoleta i naszyjnik- czerwone korale, sznurek woskowany - 15e
Set number 2- naszyjnik plus kolczyki - korale we wzory etno, brazy, pomarancze, beze - 15 e
:-):-)
Robi sie wiecej :-)
Na stanie 2 sety korali :-)- cos dla milosniczek naturalnych ozdob. Bizuteria recznie robiona (przeze mnie) , zapiecia kolczykow z czystego srebra. Korale drewniane, malowane.
Set number 1 - kolczyki, bransoleta i naszyjnik- czerwone korale, sznurek woskowany - 15e
Set number 2- naszyjnik plus kolczyki - korale we wzory etno, brazy, pomarancze, beze - 15 e
:-):-)
Robi sie wiecej :-)
Załączniki
kacperek0109
Początkująca w BB
Bardzo dziękuje wszystkim za oferty sukieneczek do chrztu ale okazało się że babcia już zakupiła dla wnusi takową rzecz i czeka na nas. Wiecogłoszenie jest nie aktualne Pozdrawiam !!!
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Gastone- Te akurat kupilam ale wlasnie jestem w trakcie robienia takich samych, prawie bo troche z mniejszych korali.
jola.24
Fanka BB :)
A może ktos posiada na sprzedaz wózek dla rodzeństwa tymy Phil&Ted? Byłabym zainteresowana wkrótce
reklama
jola.24
Fanka BB :)
o do korali misia ja tez sie w to bawilam przed ciaza, potem zapal stracilam ale akcesoria zostaly jakbys byla zainteresowana daj znac na priva
Podziel się: