reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Witam
Mam do oddania leżaczek różowy do 9 kg. Trochę wysłużony, ale może jeszcze się przydać jakiemuś maluchowi - ma do wymiany baterie w pozytywce i trochę osiadł.
Odbiór osobisty - Dublin i okolice.
Zainteresowanych proszę o prywatne wiadomości.

Załączniki

• leż1.jpg
    leż1.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 34
  • leż2.jpg
    leż2.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 36
  • leż3.jpg
    leż3.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
mam do sprzedania lozeczko Baby einstein z mata edukacyja (plus dodatkowy materac) link jak to wyglada do sklepu Baby Einstein Travel Cot with Playgym - Smyths Toy Store oraz przewijak cosatto, taki drewniany z polkami, bardzo fajny:) http://www.smythstoys.com/cotsfurnit...-b06230pd.aspx, dla kupujacego dorzuce kombinezon zimowy, granatowy dla niemowlaczka, nie uzywany (moj synek urodzil sie za maly do niego a jak dorosl to juz bylo lato). Lozeczko super mi sie sprawdza ale wracam do Polski i nie chce sie z nim tarabanic, za lozeczko chcialabym 50 a za przewijak 40 euro (mam do tego rowniez wklad).

Hej! Jestesmy malzenstwem z 1.5 rocznym synkiem. Szukamy pary lub pary z dzieckiem do wspolnego wynajecia domku w jakiejs spokojnej, nadmorskiej dzielnicy, blisko Dublina- np. D3, D5 lub D13- szczegolnie interesuja nas okolice Clontarf, Raheny lub Sutton ze wzgledu na doskonale polaczenie z centrum ( Dart ).

Ostatnia edycja:
ja nie pametam czy juz Ciebe i to niepytalam..powiedz mi jesli mozesz ile chcesz za nia i czy masz jeszcze tez ten wozek..jakby co do mozesz odpisac mi na gg 3562387

Witam dziewczyny:-)
Mam do sprzedania wozek trojfunkcyjny maly, zwrotny w kolorze czerwonym firmy TRITON titi. Cena 100 euro malo uzywany.

SPRZEDANY!!!!

A takze wanienke:
J1503_T.jpg
Fisher Price (nie uzywana) za 25 euro

Jesli ktoras z was jest zainteresowana piszcie na gg8138057, badz dzwoncie 0872748921.
Jak cos jeszcze wygrzebe to dam znac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry