Sprzedam hustawke GRACO, stan idealny. 4 zmienne pozycje- od lezacej do siedzacej, 6 predkosci hustania, relaksujace odglosy natury i fragmenty muzyczne, regulacja dzwieku i wiele innych funkcji. Hustawka doskonale sprawdza sie jako lezaczek- usypiaczek dla niemowlecia! Cena: 60 euro
reklama
iggymama
kwietniowa mama"08
Kolyske i wozek wielofunkcyjny Mothercare tanio. Zdjecia kilka postow wczesniej
didi
Fanka BB :)
Kolyske i wozek wielofunkcyjny Mothercare tanio. Zdjecia kilka postow wczesniej
powedz mi prosze ile chcialabys za ta kolyske i wozek... wiadomosc na priv albo na gg 3562387
czesc, mieszkam w Galway i poszukuje malego, zgrabnego wozka z travel systemem, zeby mozna go uzywac przez pierwsze 6 miesiecy zycia mojego drugiego dziecka. A moze ktos ma wozek dla dwojga dzieci? te opcje tez rozwazam tylko nie wiem co jest lepsze.
danutek1979
Zaciekawiona BB
hej, widzialam ostatnio w Mothercare wozek graco mosaic travel system stockholm , to spacerowka z zamontowanym fotelikiem samochodowym, wazy jakies 8 kg wiec lekka raczej no i cena chyba niezbyt wygorowana bo z 250 euro przecena na 170 euro
mothercare
mothercare
dzieki za informacje. Wiem ze sporo jest takich wozkow w sklepach, tylko ze ja szukam taniego, uzywanego, bo potrzebuje tylko na 6 miesiecy wlasciwie..Juz i tak sporo wydalismy na inwestycje zwiazane z pierwszym dzieckiem, ale niestety nie zachowalam wozka dla niemowlaka..hej, widzialam ostatnio w Mothercare wozek graco mosaic travel system stockholm , to spacerowka z zamontowanym fotelikiem samochodowym, wazy jakies 8 kg wiec lekka raczej no i cena chyba niezbyt wygorowana bo z 250 euro przecena na 170 euro
mothercare
magdalena81
Entuzjast(k)a
Ja będe miała wkrótce do sprzedania wózek graco vivo, z siedzonkiem, bazą pod siedzenie, folią przeciwdeszczową i "fartuchem" do osłonięcia nóżek za 100 e.
kaziowa
mama z Galway
hej AGAWEG ja mam wozek podwojny z graco jezeli jestes zainteresowana to zadzwon 0851622378 jwstem tez z galway
reklama
julia28
Mama lutowa 2007
Witam Dziewczyny ja mam do sprzedania(MOJ FACET) Silowniebciazenie 90kg,hantle,gryf,laweczka,Cena to 150e.:-)numer telefonu 0851137596
Podziel się: