reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Mam do sprzedania:

* Monitor oddechu z niania Angel Care

*Fotelik Mothercare 0-13kg który pasuje do większości wózków
Info na Priva;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam pytanie czy ma któraś z Was do sprzedania przewijak ? Przeglądałam wcześniejsze ogłoszenia ale pewnie są nieaktualne ?

Mam do oddania spacerówkę "BABY DESIGN mini" w stanie dobrym jednak z widocznymi śladami użytkowania. Szkoda mi ja wyrzucić a może którejś z Was się przyda.:-)
Ps. posiada folie
ODBIÓR WLASNY!!!
Zdjecia:

Załączniki

• DSCF3079.jpg
    DSCF3079.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF3080.jpg
    DSCF3080.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Sprzedam wózek Graco Vivo.
Cechy wózka:

• bardzo łatwo składa się i rozkłada, po złożeniu wózek można postawic
  • płynna regulacja pochylenia oparcia, również pozycja leżąca dla niemowlęcia
  • posiada wielki i pojemny kosz na zakupy
  • koła są gumowe, przednie są podwójne, skrętne (360 stopni), z możliwością blokowania
  • podnóżek można ustawic w 3 pozycjach łącznie z podniesieniem pionowo, dzięki czemu tworzy się "mini gondolka"
  • posiada pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa
  • siedzenie z ruchomym zagłówkiem
  • pełna amorytzacja
  • poręczna, odpinana tacka, z otworami na butelkę lub zabawki, zabezpiecza dziecko przed wypadnięciem
W skład całego zestawu wchodzi wózek, siedzonko do samochodu, ocieplacz na nóżki, folia przeciwdeszczowa oraz baza pod siedzenie.

CENA:100 E
(za samą bazę i folię, które musiałam dokupic, zaplacilam 80 e, więc cena nie jest wygórowana)

kilka fotek wózka:
DSCF7156.jpg

DSCF7160.jpg

DSCF7172.jpg

DSCF7174.jpg

DSCF7177.jpg

Wózek w rzeczywistości nie jest tak świecący jak na zdjęciach, to efekt lampy błyskowej.

Dla kupującego dodam wanienkę gratis.

Sprzedam również karuzelkę fisher price rainforest
161-3486511SPA69UC458214X.jpg

CENA: 20 E

Oraz urządzenie do słuchania bicia serduszka dziecka w brzuszku mamy
3753660A66UC293122X.jpg

Urządzenie to zaoszczędziło mi wiele nerwów w momentach kiedy mój Synek był leniwy i nie czułam przez jakiś czas Jego ruchów.
CENA 20 E

Zainteresowane osoby proszę o pw lub kontakt przez gg: 4942849

Spoko, tylko jest mały problem, widzę w opisie że mieszkasz w Cavan, a ja w okolicach Galway:-(. Trochę to daleko, a samopoczucie nie bardzo mi pozwala na dalsze wyjazdy (termin porodu mam na 8 marca ). Ale dzięki

reklama
Hej Moniak ja mam wanienke Fisher Price cofnij sie juz dawalam stronke wczesniej ogloszenie no i mieszkam w Galway:-)

Do góry