reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

w sprawie mojej sukni slubnej zapomnialam podac rozmiar a potrzebuje w rozmiarze 36/38 jak ktoras z was ma to czekam na info

reklama
HEJ Dziewczyny mam do sprzedania ubranka
dla dziewczynki śpioszki, pajacyki bawełniane i welurowe, body, koszulki, na roz. 0-6mies.
dla chłopca UBRANKA letnie rampersy, podkoszulki, krótkie spodeni i ogrodniczki po kilka sztuk na roz. 3-6 mies.
dla dziewczynki ok. 60 szt. różnych ubrań naprawde fajne na wiek 4-5 lat

Jeżeli ktoś jest zainteresowany zdjęcia i ceny wyśle

Moj numer 0877 81 83 76 jeżeli chodzi o dublin północny moge dostarczyć

Sprzedam
ROVER 200, 00', 1.1
Auto sprawne, czyste, zadbane. NCT do 03.2012. Niskie oplaty
Cena 900€ DSC01044.jpg

ze wzgledu na zainteresowanie dodaje zdjecia i cena to 50 euro. 6 czapek, 10 podkoszulek, 8 spódniczek, 2 swetry, dres, 6 spodni, 4 spodnie dresowe, 10 bluzeczek, 2 koszule, 2 sukienki, szlafrok, 2 kurtki nieboeska mocno zuzyta, zielona bardzo dobry stan, biała kamizelka plamka po dlugopisie rozowym,moze zejdzie. dzieki

Załączniki

• ubranka 008.jpg
    ubranka 008.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 84
  • ubranka 004.jpg
    ubranka 004.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 79
  • ubranka 001.jpg
    ubranka 001.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 68
  • ubranka 007.jpg
    ubranka 007.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 68
  • ubranka 002.jpg
    ubranka 002.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 74
  • ubranka 011.jpg
    ubranka 011.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 70
  • ubranka 010.jpg
    ubranka 010.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 72
  • ubranka 012.jpg
    ubranka 012.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 62
  • ubranka 009.jpg
    ubranka 009.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 73
  • ubranka 005.jpg
    ubranka 005.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 65
Hej Dziewczyny!!! Przypominam sie ;) !!
Mam do odsprzedania sukienke okazyjna ;) (gorset + spudnica).
Mialam ja ubrana na swoich poprawinach przez zaledwie kilka godzin.
Wiec suknia jak nowa. Rozm 36-38.
Jestem z clifden do galway moge dostarczyc ;)
Zobacz załącznik 243492
niestety z polski zapomnialam zabrac tego szala i doczepianych roz ale moge zawsze doslac je poczta bo lece 20 maja
Zalezy mi na sprzedarzy!!!
Moge wyslac wiecej fotek;)

dzieki

przypominam ,ze na sprzedaz mata edukacyjna,hustawka graco z lezaczkiem i melodyjkami i wozek graco quatro the lux ze wszystkimi dodatkami(baza do samochodu,fotelikiem i spiworkiem na zime)

Dziewczyny czas sprzedawac majdan.....wybywam do polski na zawsze forever :) hurrra
bede miala tysiace rzeczy do sprzedania i tysiace do oddania.........
nie mam pojecia jak sie zorganizuje
dzisiaj juz wystawiam rowerek smart trike dla dziewczynki uzywany jednak bardzomalo taki:
46-3672806SPA70UC495115M.jpg

40E

oraz robot kuchenny kenwood sokowirowka mieli miesza wyrabia ubija itp.itd wszystko wszystko bardzo wielefunkcyjny podobny do tego oryginalna fota pozniej

58-4228785SPA72UC605040M.jpg

40 E

Mam autko z schrzaniona skrzynia biegow alfa romeo 156 t spark -1999 cena 700 do negocjacji do sprzedazy na gwalt

i ksiazki i komody i komputer masakra jakas zorganizuje sie wystawie wszystko

reklama
3razyM-masz moze jakas komode co najmniej metrowej dlugosci?(potrzebuje pod akwarium..)
Qrcze ja te bym wziela rowerek np.ale dopiero za 2tyg cos ruszy z sianem:wściekła/y::sorry2:

Do góry