reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
nie miała baba problemu to sobie wymyśliła;-)n islalam ze to zle, ale skoro mowicie ze normalne :-) to juz si enie martwie
u nas paluszki to idą w mbardzo duzych ilosciach-juniorki oczywiście.ja staram sie Oliwce ograniczac ale jak pójdzie choć na chwilke do dziadków to wraca z garścia paluszków.i to mnie u nich denerwuje bo stale wciskaja jej te paluszki.Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś ostatnio zajada się pieczywem chrupkim. Dostaje też trochę herbatników, biszkoptów i czasem batonika muesli, ale to mu ograniczam, bo i tak już za dużo waży (coś ok. 14 kg )
U nas identycznie.Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
W aucie jedzenie!!M by mnie chyba zatłukł żywcem i dostał zawału jakby zobaczył, że mały mu nakruszył
izabela352
Fanka BB :)
A jak u Wa z jedzeniem surówek do obiadu?????
bo Oliwka zaczyna wreszcie powoli jeść surówki.Zjada z chęcią mizerię,marchewkę ugotowaną i buraczki i to na tyle jeśli chodzi o surówki :-)
a jak wypróżniają sie Wasze dzieci.Bo Oliwka od kiedy je juz prawie wszystko,próbuje itd to jakoś trudniej jej zrobić kupę.Ostatnio to robi co drugi dzień.
z kuponami nigdy nie bylo problemu. od dluzszego czasu sa 1-2 dziennie. czasem 3.
co do warzyw to piotrus nie lubi salat i surowego ogorka (w mizerii juz zje). za to wcina wszystko inne poczawszy na marchewce a skonczywszy na brokulach i fasolce szparagowej.
reklama
Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
U Nas jest tak samo w kieszonce we wózku mam dużą pake paluszków Kuba tylko wyciąga do tyłu rączke co oznacza daj jeszcze