reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Mój Mateusz dziś plul brzoskwiniami z Danio:szok:bo on musi mieć serek czysty bez rzadnych owoców,marchewkę w zupie zje ale takiej surowej to nie:no:on nawet jabllka nie chce jeść z owoców smakują mu tylko babany:-(

reklama
Mój tez jest babanowieć.

Wiecie jak dojrzewają banany????? Oglądałam ostatnio reportaż o tym jak ten proces wygląda.
Do tirów ładują palety z zielonymi bananami, wchodzi do środka facet w masce i rozpyla jakiś środek chemiczny, szybko zamyka szczelnie kontener i jedzie do Polski. Nie miną 3 dni a banany juz są pienie żółciutkie i leżą kusząc w sklepach

Mój Mateusz dziś plul brzoskwiniami z Danio:szok:bo on musi mieć serek czysty bez rzadnych owoców,marchewkę w zupie zje ale takiej surowej to nie:no:on nawet jabllka nie chce jeść z owoców smakują mu tylko babany:-(
a skąd ja to znam, jak miał zatwardzenie to kupiłam mu Activię śliwkową, którą oczywiście pypluł jakbym ***** do buzi mu wsadziła:baffled:

Iza ja bym się cieszyla jak by mateusz jadl takie owoce jak Piotruś a on je tylko babany i nie uznaje żadnych innych owoców:-(

ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci :eek:
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka :tak: szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.

ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci :eek:
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka :tak: szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.

Tak tak :tak: my również mamy własne winogrona, mirabelki, morele a wujek R ma brzoskwinie.

Adaś zjada jabłka, gruszki, winogrona, banany, madarynki, wiśnie z kompltu i rozmrozone, ostatnio kupiłam chemiczne truskawki, aż piszczał o jeszcze................ w sumie lubii to bardzo owoce.

Co do mleka to my juz od m-ca nie pijemy w ogóle , jemy serki, twrożki, sery zółte, topione..... kluski lane na mleku z kartonika........

reklama
u nas Julcia ładnie wcina owoce chociaż za dużego wyboru to nie ma o tej porze roku
problem jest z surowymi warzywami, nie chce jeśc pomidorów, rzodkiewki, ogórków (chyba ze kiszone)

Do góry