reklama
Mój tez jest babanowieć.
Wiecie jak dojrzewają banany????? Oglądałam ostatnio reportaż o tym jak ten proces wygląda.
Do tirów ładują palety z zielonymi bananami, wchodzi do środka facet w masce i rozpyla jakiś środek chemiczny, szybko zamyka szczelnie kontener i jedzie do Polski. Nie miną 3 dni a banany juz są pienie żółciutkie i leżą kusząc w sklepach
Wiecie jak dojrzewają banany????? Oglądałam ostatnio reportaż o tym jak ten proces wygląda.
Do tirów ładują palety z zielonymi bananami, wchodzi do środka facet w masce i rozpyla jakiś środek chemiczny, szybko zamyka szczelnie kontener i jedzie do Polski. Nie miną 3 dni a banany juz są pienie żółciutkie i leżą kusząc w sklepach
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a skąd ja to znam, jak miał zatwardzenie to kupiłam mu Activię śliwkową, którą oczywiście pypluł jakbym ***** do buzi mu wsadziłaMój Mateusz dziś plul brzoskwiniami z Daniobo on musi mieć serek czysty bez rzadnych owoców,marchewkę w zupie zje ale takiej surowej to nieon nawet jabllka nie chce jeść z owoców smakują mu tylko babany:-(
izabela352
Fanka BB :)
a jakie owoce dajecie teraz maluchom? juz mam dosc pomaranczy, jablek, bananow i kiwi chociaz piotrus chyba nie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz je banany i jabłka, czasem pomarańczę,czy mandarynkę, winogrona. Kiwi nie dawałam,bo ja nie lubię
izabela352
Fanka BB :)
ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.
ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci
Tak tak my również mamy własne winogrona, mirabelki, morele a wujek R ma brzoskwinie.
Adaś zjada jabłka, gruszki, winogrona, banany, madarynki, wiśnie z kompltu i rozmrozone, ostatnio kupiłam chemiczne truskawki, aż piszczał o jeszcze................ w sumie lubii to bardzo owoce.
Co do mleka to my juz od m-ca nie pijemy w ogóle , jemy serki, twrożki, sery zółte, topione..... kluski lane na mleku z kartonika........
Co do mleka to my juz od m-ca nie pijemy w ogóle , jemy serki, twrożki, sery zółte, topione..... kluski lane na mleku z kartonika........
reklama