alka2
Fanka BB :)
gazelaczek pisze:alka2 pisze:Mam nadzieję że mój Mich będzie taki mądry jak gazelkowy Maciuś i sam się odstawi U nas z odstawianiem lipa bo mały zasypia przy piersi (jak mój mąż go usypia to 2 minutki ciachu machu i gówniarz śpi, a jak ja usypiam no to dupa blada, ryczy marudzi, wybudza się, cycuś ratuje sytuację - jak tu odstawić ? : )
No i z prolaktyną u mnie też bieda, za wysoka masakrycznie przed ciążą była, teraz byłam u ginki ( tak mnie wszystko bolało jakby mi ktoś macice grabkami łyżeczkował - gorzej niż w szpitalu po urodzeniu ) no i powinnam młodego odstawić i z powrotem leki łykać... ech...
Gazelka a co Ci zapisała jak odstawiałaś?
norprolac [przez tydzien pol tabletki, drugi tydzien jedna tabletka i finisz]
ale w sumie bez różnicy - jakikolwiek inny tego typu też zadziała
Alka - a jeszcze ciekawość mnie żjada w takiej sprawie - o ile pamietam, mialas cc. Z jakiego powodu?
dzięki
hihihihihih piekło kochana piekło - wada wzroku - okulistka w szpitalu stwierdziła, że ok, mogę rodzić normalnie ale żeby bez szaleństw, no a jak zrobili usg to średnica michowej główki wyszła im jakaś kolosalna (powyżej 10 czegoś tam ) i że na pewno będzie ważył powyżej 4 kg (ważył 3,8 ). No i parcie odpada Lekarz powiedział że jak dziecko waży 4kg i więcej to oni już i tak cc robią jeśli to u pierworódki, i rzeczywiście tak jest w tym szpitalu - nie męczą kobit niepotrzebnie a rzecz jasna zawsze możesz rodzić dołem jak bardzo chcesz Ja nie chciałam