E
efilo
Gość
Dziewczyny
doskonale Was rozumiem. Zanim urodziłam to się nastawiałam że będę karmić trzy miesiące (nawet tego nie pamiętałam później ale jest ślad na forum i kiedyś do tego dotarłam
). Potem zaciskając zęby modliłam się żeby przeżyć pierwszy miesiąc. Potem założyłam że do końca 6 miesięcy minimum.
Ostatnio wyczytałam że okres 9-12 miesięcy jest najlepszy na 'cycy papa'.
I... jestem przerażona.
Nie wyobrażam sobie nie karmić Zosi. To takie cudowne uczucie. Będę za tym strasznie tęsknić. Dobrze że Zosia sama się decyduje na odstawienie piersi bo ja bym nie mogła. (A swoją drogą to trochę mi przykro że już nie chce :-()
doskonale Was rozumiem. Zanim urodziłam to się nastawiałam że będę karmić trzy miesiące (nawet tego nie pamiętałam później ale jest ślad na forum i kiedyś do tego dotarłam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ostatnio wyczytałam że okres 9-12 miesięcy jest najlepszy na 'cycy papa'.
I... jestem przerażona.
Nie wyobrażam sobie nie karmić Zosi. To takie cudowne uczucie. Będę za tym strasznie tęsknić. Dobrze że Zosia sama się decyduje na odstawienie piersi bo ja bym nie mogła. (A swoją drogą to trochę mi przykro że już nie chce :-()