reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odstawianie od cyca czyli jak przesypiać nocki

Emmila wielkie gratulacje!!!
(Dziś Piotruś przespał 13h - do tego też dojdziecie :tak:)

Szopka ja bym nie narzekała ;-) Cycolenie dopiero co skończone, a od razu wszystko wróciło do "normy", tyle że obwisłej :baffled:

reklama
Emmila cuuudowne wieści!!! Kolejny dowód na to że jednak da się pospać.
Gratulacje wytrwałości dla całej waszej rodzinki. Oby nic się już Krzysiowi nie odmieniło i było już tylko dobrze.

Ja z nocnego karmienia nie rezygnuję, gdyż mój niejadek tylko w nocy ładnie wypija całą butelkę mleka.

Szopka, ja właśnie wolałabym żeby mi piersi zostały takie ciążowe. Ale niestety:no: Poszły w zapomnienie i zostało coś jak "rodzynki":-(

dzięki dziewczyny!
oczywiście coby nie było tak cudownie to właśnie przeżyłam atak histerii i skonczyło się na cycu łapczywie pożeranym :baffled:
ale jak się uspokoił, odłożyłam co łóżeczka i poszedł dalej w kime

chyba skubany sie wywiedział ze tak pieje z zachwytu na bb to mi teraz pokazał ;-)

Esia 13 godzin
k010.gif
to to możliwe jest???

Jolka może Maksiowi kolejne ząbki wychodzą że odmawia jedzenia?
Emmila myslę zę doświadczysz nawet szybciej ;-).

Ja już prawie 3 miesiące nie karmię a piersi zbyt wiele to nie zmalały, tak bym chciała żeby zjechały choć o jeden rozmiar czyli do D.

Jednak stwierdzam, ze moje dziecko jest "inne":baffled:
Nie zdarzył się cud przespanych 13h :no:
Max do 9 godzin bez pobudek, ale to się bardzo rzadko zdarza. Przeważnie budzi się chociaż raz.
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on o 5 już jest wyspany.
p020.gif

Masakra jakaś.
No i oczywiście kończy się na tym, że biorę go do naszego wyrka, bo panicz lezy i się drze. Daje cyca w pysk i pól godziny z głowy. Przynajmniej sobie poleżę z zamkniętymi oczami. Potem go sadzam i daję zabawki - ale panicz sam sie nie pobawi i za chwile dalej beczy.
Do kogo z reklamacją?:dry:

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Za 2 tygodnie mamy wesele (1 z 5 w tym roku zresztą) tak więc małego odstawimy do dziadków, trochę poszalejemy a potem będziemy spać bo bóluuuuu. :-p
Zyję tą nadzieją od jakiegoś czasu.

Do góry