reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odstawiamy od cycusia

U nas z kapielami podobnie jak u Cichej ja wole prysznic i raczej nie słuzy mi dłuzsze siedzenie w wannie a Wojtek z tata kąpał sie kilka razy i mieli z tego wielki ubaw.
Uwazam nagość za cos normalnego i nie uwazam zeby trzeba sie było wstydzić swojego ciała.
A co zadna z was nie opala sie topless??!?!?!?!

reklama
mi nie chodzi o wstyd, bo topless na plazy w łebie jak najbardziej:-D, tylko o higiene, dlatego uważam założenie stroju jak nabardziej za wskazane

Sylwia -Toples w Chorwacji jak tam prawie wszyscy toples to czemu nie:-D ale u nas na plaży w Łebie czy Karwi to chyba nie ---no chyba że to plaża naturystów a na takiej jeszcze nie byłam choć widziałam w Chorwacji i nie wyglądało to apetycznie a może po prostu nie było na kim oka zawiesić po wszystko pomarszczone i wysuszone było:-D żadnych fajnych obiektów nie było
A wracając do kąpieli to mi chodzi dokładnie o płcie przeciwne bo tata z synem (w końcu mają to samo :-D tylko inny wymiar :-Doczywiście bez przesady ) i mama z córką a nawet mama z synem do pewnego wieku 2-3 lat ( bo to szczególna więź) ale tata z córką--- goły :no::no::no: jakoś mi to nie pasuje może dlatego że mam córeczkę :-)No właśnie Ell zawsze można strój założyć:tak:

A :-D:-D:-D:-D
żeby nie było że nie na temat to odstawienie od cycusia przeżyłam dużo mocniej niż moja córcia która po skończeniu 10 m-ca poprostu już cycusia nie chciała i jak miała byc pora karmienia to cyca gryzła i sie śmiała :-D:-D:-D

Miki tak jak Sandrusia, odstawił się sam po ukończeniu 10 miesiąca i 10 dni :-) Ja się z tego powodu bardzo cieszę.

A co do kąpieli, to raz kąpałam się z Mikusiem - żeby pokazać, że wanna jest fajna i Radek też raz i myślę, że na tym zostanie. Jakoś ogromnej frajdy mi to nie sprawiło. No może jakbym miała wielką wanne ;-)
Nigdy toples się nie opalałam a tym bardziej teraz nie zamierzam, bo nie ma co pokazywać.

Nigdy toples się nie opalałam a tym bardziej teraz nie zamierzam, bo nie ma co pokazywać.

Kasia ja też - niestety ;-)...no moze gdzieś tam kiedyś na odludziu czy na balkonie jak nikt nie widział to mi sie zdarzyło, ale na naszych plażach to jest zbyt egzotyczne i wywołuje niezdrową sensację....może kiedyś sie odważę w miejscu gdzie to bedzie normalne i wszyscy tak będą, ale niestety po ciąży i karmieniu cycki zdecydowanie lepiej prezentują się w uprzęży :tak:;-):-p

ja oczywiście w Łebie opalałam się na odludziu, tam mnóstwo takich plaż:) i oczywiście dookoła ustawione parawany;-)

Ja tez nie uwazam zeby tam nagosc byla jakas "razaca"...
Ja i Adam tez juz kapalismy sie z noemi i nie widze w tym nic dziwnego czy niehigienicznego...Wiem ze dobrze dbam o higiene,nie mam zadnych chorob tak samo i Adam wiec czemu nie...ale tez mam swiadomosc tego ze z czasem u dziecka rodzi sie wstyd i napewno wtedy nie bede juz pchala sie z Noemi do wanny...W sumie to u nas wspolnych kapieli moze bylo lacznie z trzy i byly tez na zasadzie dobrej zabawy...

A toples czemu nie...:-)
Nawet i teraz bo moje piersi cos ostro wziely sie za siebie:-D

reklama
ach i chcialam jeszcze dodac ze odstawienie od cycusia bylo dla mnie malo "bolesne"...Mi raczej przeszkadzalo karmienie ,najbardziej bylo uciazliwe jak gdzies sie bylo...no i ta ciaglelecace mleko i zalane koszulki podczas snu...:no::baffled:chociaz nie powiem-samo karmienie bylo naprawde mile...:tak::-)

Do góry