no u mnie też kiepawy wygląd..szczegolnie teraz przez jakiś miesiac- kiedy daję tylko cycia na wieczór-raz dziennie i to tak dla zabawy bardziej - bo zaraz potem butla kaszki- wiec karmienie dobiega pomału konca.....Mała zaczeła jesc wszystko i na cysia sama zaczeła mówic ne i odsuwac sie;-)mniej pokarmu i znnnaaacznie mniejsze- kazdy mnie pyta- Dorka ty schudłaś???..ta-jasne:sick: cycków już prawie nie mamjeszcze mniejsze chyba niż były
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
No a ja dzis spotkalam swojego kolege no i gadka szmarka a on do mnie "Marta a gdzie ty zgubilas cycki ?" (znamy sie na tyle ze mogl sobie pozwolic smailo na takie pytanie ) .............. ehhh jak widac nie tylko ja to zauwazylam
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a mnie ostatnio kolega jak widzial spatyla gdzie moja talia...
no fakt kiedys mialam ladne wciecie a teraz to taki klocek ze mnie sie zrobil...Teraz sobie mysle -jak ja kiedys moglam nazekac na swoja figure
no fakt kiedys mialam ladne wciecie a teraz to taki klocek ze mnie sie zrobil...Teraz sobie mysle -jak ja kiedys moglam nazekac na swoja figure
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Zgadzam sie z wami dziewczyny , ja tez czasami mysle sobie jak ja moglam narzekac na figure z przed ciazy . Czlowiek glupi tylko narzekac potrafi :-);-) teraz wiele bym dala zeby wygladac tak jak kiedys
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ja też ciągle borykam się z tymi kilkoma kilogramami ponad norme a kiedyś ach............... tak jak w piosence tacy bylismy jeszcze wcvzoraj.........
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Moje piersi też mniejsze niż przed ciążą :-( Ale skoro Pati pociesza, że będzie lepiej, to pozostaje tylko czekać...
patrycja24berlin
Musicie mezow zagonic do masazu
reklama
patrycja24berlin
Sumka to chyba obie jakies nie teges jestesmy...Mi to po porodzie najpierw mozna by bylo kombinerkami lub w imadlo wcisnac i jakos nie ruszalo mnie to a teraz to mam jebla tak mam wrazliwe na dotyk...Az szalu czasami w sekunde dostaje
A ja wlasnie sobie przypomialam dobry sposob by sprawdzic czy piersi sa obwisle...Ale to wpisze na zamknietym i zrobimy testy:-);-)
A ja wlasnie sobie przypomialam dobry sposob by sprawdzic czy piersi sa obwisle...Ale to wpisze na zamknietym i zrobimy testy:-);-)
Podziel się: