mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia, ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, żeby dziecko mi odsłaniało bluzkę, bo chce possać pierś... A widziałam już coś takiego. Dwuletnia dziewczynka była tak przyzwyczajona do piersi, że obojętnie czy w towarzystwie, czy w sklepie, czy na ulicy - po prostu zadzierała bluzkę/sukienkę mamie do góry, bo ona chce cycusia w tym momencie...
Ania, Irma - tak jak pisze Kasia, jeśli chcecie zrezygnować lub chociaż ograniczyć karmienia nocne, spróbujcie dawać maluchom coś do picia. Często jest tak, że dziecko budzi się, bo chce się przytulić do piersi, a jak jej nie dostanie, to zaczyna spokojnie przesypiać całą noc. W wieku naszych maluszków już rzadko które jest głodne w nocy...
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Ania, Irma - tak jak pisze Kasia, jeśli chcecie zrezygnować lub chociaż ograniczyć karmienia nocne, spróbujcie dawać maluchom coś do picia. Często jest tak, że dziecko budzi się, bo chce się przytulić do piersi, a jak jej nie dostanie, to zaczyna spokojnie przesypiać całą noc. W wieku naszych maluszków już rzadko które jest głodne w nocy...