reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Kłaczku strasznie się ubawiłam czytając o twoim małym żarłoczku :-D
Ziola gratuluję zakupu:tak:
Ja dzisiaj mam mega kaca bo wczoraj z siostrą i koleżanką zrobiłyśmy sobie babski wypad na miasto ale tego było mi trzeba:-)

reklama
Zjolka, przebieg ma sluszny juz, ale jeszcze spokojnie pociagnie jesli jest dobrze utrzymany. Dobrze ze po pierwszym wlascicielu - wiadomo co bylo z nim grzebane jesli gosc opowie - no i nie przechodzil z rak do rak, to pewnie byl lubiany.
Magdalena bo to jest w ogole stwor komiczny, w porywach do zalamujacego.

Wczoraj mielismy tu solidna burze, wywalilo neta, telefony, nawet prad na troche wyszedl. Mlody poszedl spac kolo 5, burze przespal i w ogole spal sobie slodko juz na noc, wiec tylko dalam flache na spiocha i fajnie. Obudzil sie o 3:00 - oczka duze, dziecko wyspane, chce sie bawic. :szok: No, matkozcorka, przegial! Ponad 2 godziny gadal, rozmawial ze mna, smial sie, turlal po lozku, kopal, wierzgal i podskakiwal, zanim wciagnal kolejna flache i poszedl spac. Obudzil sie o 8:00. Ja zombie, Rajmund zombie po nocnej zmianie (drugiej pod rzad), a dziecko... szczygielek!

Osiolek wycalowany. Dzis obudzilam go tuz po 6:00, wiec kolo 9:00 powinien ladnie isc spac. Mordek bawi sie kopaniem - trzymam mu w zasiegu nozek polaczone ze soba w siatke plastikowe ogniwka, a on laduje kopytkami ile sil i sie cieszy. Moje male wierzgaCZU, kopaCZU i smiechaCZU!

U mnie tempka spadła , tak więc zaczynamy działania .... popołudniu robie test owu i jak pozytywny to sexy
pozdrawiam wszystkie babki

reklama
Do góry