reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

On jest "niejadek inaczej" - zjadl troche tej kielbasy (duzo nie dalam, bo jednak to male dziecko), poprawil 200g waniliowego homoserka i zobaczymy czy to juz kolacja czy raczej podkurek.:-D

reklama
Kłaczku - Karolek wymiata! Kupilim motór! Nie ta sztuka o której pisałam tylko inna ale wygląda tak samo. Pojechaliśmy o 19-tej, wróciliśmy o 3.30 rano a ja i tak spać nie mogę :-D Przedstawiam moją perełeczkę.

Załączniki

• M3295289_1.jpg
    M3295289_1.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 32
Hej laseczki!witajcie!TYYYLLLEEE mam do nadrabiania ze chyba nie dam rady:-p
widze ze pozytywne emocje zagościly na tym wątku ,no i tak trzymac!
ja wczoraj ,,odsyfiałam,,mieszkanie,takie lux porządki , powyrzucałam kupe poscieli , ubran i szafa swieci pustkami , dlatego dzis jade na zakupy . Przy okazji porządków znalazlam kocyk i poszewki od Kacpra jeszcze - i tego nie wyrzuce nigdy.Moze mi sie przyda - kiedyś?!Tydzien spoznialmi sie @ alewczoraj dostalam więc zadna nowosc.W ubieglą niedziele bylismy w Ustroniu ,tłumy ludzi ale pogoda byla cudna ,dzisiaj juz pochmurne niebo jest a to mi sie wcale nie podoba.Co tam jeszcze- eeeeee nie wiem , postaram sie bywac częściej ,bo nie potrafię ,,wejśc,, w wasze rozmówki.
Zjola motor ekstra ! to kiedy po mnie podjeżdżasz???
całą ferajne pozdrawiam ,Gattinka to juz szczególnie.
Emka :-)))

Czarna &&&&&& ,niech sie pnie ładnie do góry!

Ni ma nikogo to se ida stąd:-p

Ostatnia edycja:
Czarna, doszlo!! Dzieki! I... ten z JP II szczegolny - taki ludzki... Piekny. Musze jakas rameczke taka na kilka fotek na raz skolowac i razem je poukladac...
Zjolka, fajny. To ten z wiekszym przebiegiem?

Temat wczorajszego jedzenia... Mlodzian po serku wykazywal sie duza sennoscia, wiec zanioslam gada do sypialni, przebralam, zapakowalam do lozeczka, a on... syrena. No, kto to widzial dziecko klasc spac bez butli z grysikiem? Czyli po 200g serka, butla w niespelna godzine i dopiero mozna spac. Co jak co, ale zaglodzic to on sie nie da.

Kłaczku - ten ma 25000 przebiegu. Jest od pierwszego właściciela, ma wszystkie dokumenty, książkę serwisową, instrukcję obsługi po niemiecku i nawet folder reklamowy marki. Silnik chodzi ok. Mam nadzieję, że będzie służył :tak:

reklama
Cześć dziewczyny ! dopiero teraz mam chwilkę. Od rana szukałam sukienki ale nic mi nie wpadło w oko
baffled5wh.gif
Albo jak wpadło to nie było rozmiarówki
baffled5wh.gif
Ale na szczęście znajoma ze sklepu jutro jedzie po towar gdzieś na giełdę to spisała moje rozmiary i mi poszuka i przywiezie ( jeśli się zgodzę, bo powysyła mi zdjęcia kiecek ) bo wyszło że jestem szersza w cyckach niż w biodrach
laugh2.gif
i ciężko coś dobrać ładnego. G dziś pracuje do 18 ... dobre to niż do 22, bo jedziemy na polter :)

Do góry