reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Witam :-)
Ziola z czego ty się odchudzasz? Z kości na ości? :-p
Kobietka Anulka życzę wytrwałości bo ja najdłużej na diecie wytrzymałam 3 dni:-p
Chciałam powiedzieć że w środę idę na próbę do dewelopera do pracy:-)
Miłego wieczoru:-)

reklama
kobietka powiem,że troszkę się uśmiałam z tej diety... Działa? Jakie wyniki ma kolezanka? I ile miesiecznie się chudnie? JA byłam na diecie od dietetyka i udało mi się schudnąć 23 kg (potych moich ciążach wyglądałam jak wieloryb, ważyłam 76kg..teraz 54kg)No i najwazniejsze..nie byłam głodna.. I do tej pory trzymam się wagi.. A na diecie byłam od lutego zeszłego roku..Na wakacje byłam już "super laska" ;-) Takie jedzenie non stop karkówki (która raczej jest tłusta) to chyba się może znudzić.. Ale jeśli działa to kto wie... Mnie się tylko wydaje, że po takiej diecie to pewnie efekt jojo bedzie... Ale to moje zdanie.. Sorki, że się tak Wam "wtranżoliłam" w temat...

Czarna Ty to chudzinka jesteś...

aniunia no wlasnie napisz mi jak ta Twoja dieta wyglądała bo pamiętam jak sie ,,chwaliłaś,, jak schudłaś . Jak mozesz to poslij na priva albo napisz tutaj , kiedy widzialas pierwsze efekty i wogole wszystko chce wiedzieć:tak:

Czarna czy Ty babo sie dobrze czujesz????????????chudzina jestes!tak powaznie to ja jeszcze z pól roku temu tyle ważyłam.....buziaki

A i kobietka balsam do ciala łączysz z oliwą z oliwek (ja mam z biedronki)i smarujesz sie zeby miec ładne ciałko. Do kapieli tez mozna dac ale wtedy lepiej sie nie wycierac tylko otulic ręcznikiem i poczekac chwile. Balsam dodajemy po to aby zniwelowac dosc charakterystyczny zapach oliwy z oliwek.I róbcie sobie peelingi z kawy - super!!!domowy sposób a w gabinecie kosztuje sporo.Natomiast efekty są identyczne.

Ostatnia edycja:
Witam,

Kobietko, nie chcę podcinać skrzydełek, ale napisz mi proszę, co dalej po tej diecie? Będziesz jadła łopatkę przeplataną karkówką i smalec? Sorki kochana, ale jak dla mnie dieta nierozsądna i efekt jo-jo murowany...ale to oczywiście moje zdanie...

Czarna, hahaha uśmiałam się...następna, co nie ma z czego schuść...laseczka Ty jesteś:tak:

Aniunia, a wtranżalaj się ;-)

Życzę milutkiego dnia dziewuszki*

Halo, halo :)

Anulka - ja się wczoraj do domku ulotniłam ale mogę Ci napisać, że wczoraj popełniłam mielone z żółtym serem w środku z sosikiem pieczarkowym i ziemniaczki piure. Dietetyczne jak cholera ale ja mam dwóch chłopa w domu po 186 cm każdy :szok: Nie mogę im dawać samej sałaty :-D. Ja na razie się trzymam, ale zważę się dopiero za tydzień, bo codziennie, to nie widać efektów.
Ja kiedyś odchudzałam się dietą trzynastodniową. Nie było po niej efektu jojo. Efekty trzymały się przez ok 2 lata a potem niestety za dużo jedzonka zrobiło swoje, wrrrrrrrrrrr ...

Ewelinko - ja źle chodzę i w biodrze czuję każdy kilogram. Nie mogę nic nosić (nie powinnam) i powinnam być jak najlżejsza. Przy moim wzroście 50 kg, to jeszcze norma, więc chciałabym jak najmniej obciążać to moje bioderko.

Kobietko - ja kiedyś ważyłam 43 kg ale to była przesada. Schudłam tak jednak z nerwów spowodowanych rozwodem. Teraz mam 12 kg do przodu a wystarczyłoby 7, żeby być lekką ale nie wygladać jak szkapa, tym bardziej, że ja mam chyba lekkie kości, bo moje koleżanki, które ważą tyle samo co ja, wyglądają szczuplej ode mnie.

Madzia - jak będę za cieżka, to chodzić nie bede :( Ale jak mi się uda troszkę zeszczupleć, to wrzucę zdjęcie. Ja przez pół życia ważyłam poniżej 50 kg a nie straszyłam, naprawdę :)
Kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - witaj w klubie :)

Anniunia - ty się nie wtranżalasz :) Zaglądaj częściej.

Ewelinko - ;-)

Buźka babki

Zjola, rozumiem. To w takim wypadku, faktycznie musisz pilnować wagi*zatem dopinguję Cię z całego serca!;-)
Ja to szkapina jestem...mój papcio na mnie wykałaczka mówi, a przyjaciel "ksiądz" wysuszona śliwka :-D Pieruny jedne, potrafią pocieszyć...

Ja dziś naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem wymyśliłam, P będzie wniebowzięty, a i Miłek nie pogardzi szpinaczkiem :-D

Ewelinko - mniam takie naleśniczki :) Może sama zrobię, hmmm ... Co do twojej szczupłości, to nie masz się czym martwić, jesteś na czasie :)

reklama
Do góry