reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Jolka a kto by miał cię zapomnieć?? :) jasne, że pamiętamy
z nowych wieści to Ewelinka jest w ciąży, ale to już pewnie doczytałaś, musi dużo odpoczywać, ale jest wszystko ok
i tak już zostanie, aż do rozwiązania :) Reszta kuleżanek jakoś mniej jest na forum, bo są zapracowane , mam nadzieje że już niedługo się to zmieni :)
Trzymam kciuki za twoje sprawy, oby wszystko się ustabilizowało jak najszybciej

wróciłam dziś z nocki i padłam jak kawka, ale można by rzec, ze się wyspałam :) tyle, że jutro znów śmigam do pracy na dniówkę
we wtorek jadę do promotorki i wieczorem na 19:50 do ginka, tak więc proszę o kciuki, żeby wszystko było ok

reklama
Dzień Dobry...

Ilonka
, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&
Wiola, witaj...dobrze, że wróciłaś i powoli zaczyna się układać, będzie dobrze w końcu. Aaaaaa...i spóźnione ale najszczersze życzonka, spełnienia marzeń i pomyślności! Buziam*

U mnie dziewczyny ciężki czas...wczoraj znów krwawienie nasiliło się, dziś to samo...walczę ze strachem jak tylko potrafię.
Wizytę mam o 13:30, zatem poproszę o &, musi być dobrze...

Pozdrawiam :*

Ewelina -kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& trzymj się dzielnie!! Buzka
Wjola - nie pamiętać?? hmmm jak sama widzisz - stron nie ma zbyt wiele - można spokojnie nadrobić ... haha
Ilonka, Danusia, Madzia, Rudzia - buziaki

Dzień Dobry...

Ilonka
Wiola, witaj...dobrze, że wróciłaś i powoli zaczyna się układać, będzie dobrze w końcu. Aaaaaa...i spóźnione ale najszczersze życzonka, spełnienia marzeń i pomyślności! Buziam*

U mnie dziewczyny ciężki czas...wczoraj znów krwawienie nasiliło się, dziś to samo...walczę ze strachem jak tylko potrafię.

Ewelinko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, jestem z tobą i czekam na wieści, Buuuuziam gorąco:*

Wjola - nie pamiętać?? hmmm jak sama widzisz - stron nie ma zbyt wiele - można spokojnie nadrobić ... haha
Buziaki:)
Miłego dnia dziewczynki:)

Witajcie kochane

ewelinka czasami dobrze jest jak ktoś nas obsłuży :) korzystaj póki możesz :)
cieszę się, że podejście jest pozytywne i tak trzymaj bo 50% to nastawienie :) a przecież wszystko jest ok i tak już zostanie :)
cmokasek dla ciebie
Madziu grunt że do przodu :)
Danusiu a co u ciebie, bo nic nie napisałaś o sobie??
ja wróciłam z wynikami hormonków, które wyglądają ok no mam nadzieje, że na wtorkowej wizycie gin potwierdzi, oby
ale jestem dobrej myśli
zmykam bo jedziemy z małżem świętować naszą 3 rocznicę :)

Ilonka co u mnie?? Znowu pod górkę ja pracuje mężowi nie przedłużyli umowy a i ja chyba od listopada nie będe już pracować.... szkoda gadać...

Podtrzymywany a jak:-D
Cieszę się że wiara wróciła, trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie:-)
Danusiu a ty nie bizneswomen? oczywiście że tak:-)
Buuuziam:tak:
Jakoś się wlokę do przodu:-p
Jak rocznica?

Kochana ja bizneswomen?? Hmmm nigdy nie byłam i nie będe ;-)

a rocznica spokojna :) byliśmy na obiedzie w restauracji, później ciacho i spacerek :)
a tak w ogóle Ewelinko cieszę się, ze wszystko jest ok, odpoczywaj sobie i myśl pozytywnie, musi być dobrze, nie ma innej opcji!!!!
pozdrawiam

Wszystkiego naj z okazji rocznicy, spóźnione ale serdeczne :-) No i zaciskam mocno &&&&

Hej dziewczynki!
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie...
Musiałam na chwilę was opuścić, bo wiele się działo w życiu moim i mojej rodziny i to temu musiałam poświęcić się cała...
Na szczęście wszystko bardzo, bardzo powoli, ale się normuje...
Czy mogę prosić o krótkie streszczenie tego, co się tu zdarzyło przez ten czas???

Witaj dobrze, że wszystko się normuje no i wszystkiego naj z okazji urodzin bo o ile dobrze pamiętam masz dzisiaj bukiet_kwiatow2.gif

Dzień Dobry...
Ilonka

Kochana zaciskam bardzo mocno &&& i wierzę, że będzie dobrze nie widzę innej możliwości. Czekam niecierpliwie na Ciebie po wizycie daj koniecznie znać co i jak. To, że krwawisz nie znaczy, że coś jest nie tak ja wierze, że jest przeciwnie że okruszek się mości w tym ciepłym wnętrzu i jak tylko będzie mógł i urośnie to będzie tak kopać, że da mamie popalić ;-)

Buziaki i dla Ciebie :***

U mnie ciężki czas, nie mogę się przełamać...jestem w impasie i pierwszy raz w życiu nie wiem co robić... jestem tym wszystkim bardzo zmęczona i mam ochotę uciec..

Pozdrawiam

Jestem po wizycie, przyjęła mnie moja doktorka i pani dr do konsultacji. Kruszek cały i zdrowy!!!!!!! Mierzy już 0,85cm :-D:-D:-D Serduszko mocno bije!!! Ale żeby pięknie nie było, krwiak nadal jest, baaaaaaaardzo powoli się wchłania, "wychodząc" na zewnątrz, dlatego cały czas leżeć...plamienie, krwawienie w mojej sytuacji jest normalne i dopóki nie ma krwotoku mam się nie martwić. Badania krwi i moczu nie robiła póki co. Za tydzień, tj.18.10., znów wizyta, na 13:30. Mam już wyznaczony termin na badania prenatalne na 17.11.2010r. na godzinę 11 :tak:Zwiększyła dawkę duhastonu z 2tab. na 3tab i dla mojego komfortu Luteinę dopochwowo, zamiast pod język - ufff - bo strasznie mnie mdliło po niej...
To chyba tyle...
A nie...jeszcze nie wszystko...
Jestem mega szczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No teraz już wsio....
Dzx za kciuki :*

Jolka a kto by miał cię zapomnieć?? :) jasne, że pamiętamy

wróciłam dziś z nocki i padłam jak kawka, ale można by rzec, ze się wyspałam :) tyle, że jutro znów śmigam do pracy na dniówkę
we wtorek jadę do promotorki i wieczorem na 19:50 do ginka, tak więc proszę o kciuki, żeby wszystko było ok

Witaj!
Kciuki zaciśnięte bardzo mocno...

Dzień Dobry...

Za życzenia serdecznie dziękuję, a jeśli chodzi o strach... tylko głupi się nie boją... ale to wcale nie znaczy, że będzie coś nie tak... MUSI BYĆ DOBRZE I JUŻ!!!!!

W sumie racja...

Witaj dobrze, że wszystko się normuje no i wszystkiego naj z okazji urodzin bo o ile dobrze pamiętam masz dzisiaj Zobacz załącznik 291001

U mnie ciężki czas, nie mogę się przełamać...jestem w impasie i pierwszy raz w życiu nie wiem co robić... jestem tym wszystkim bardzo zmęczona i mam ochotę uciec..

Pozdrawiam
Dziękuję za życzenia...
Danusiu...
ułoży się...
zobaczysz...
kiedyś przecież Najwyższy musi zrekompensować nam całe zło, jakie na nas teraz zsyła...
tylko trzeba to przetrzymać...

napisałam na cpp ale widzę wiolu że ty tu urzędujesz więc kochana

sto lat i spelnienia najskrytszych marzeń

Jeszcze raz dziękuję

Jestem po wizycie, przyjęła mnie moja doktorka i pani dr do konsultacji. Kruszek cały i zdrowy!!!!!!! Mierzy już 0,85cm :-D:-D:-D Serduszko mocno bije!!! Ale żeby pięknie nie było, krwiak nadal jest, baaaaaaaardzo powoli się wchłania, "wychodząc" na zewnątrz, dlatego cały czas leżeć...plamienie, krwawienie w mojej sytuacji jest normalne i dopóki nie ma krwotoku mam się nie martwić. Badania krwi i moczu nie robiła póki co. Za tydzień, tj.18.10., znów wizyta, na 13:30. Mam już wyznaczony termin na badania prenatalne na 17.11.2010r. na godzinę 11 :tak:Zwiększyła dawkę duhastonu z 2tab. na 3tab i dla mojego komfortu Luteinę dopochwowo, zamiast pod język - ufff - bo strasznie mnie mdliło po niej...
To chyba tyle...
No teraz już wsio....

No i widzisz...
Wiedziałam, ze będzie dobrze...
Oby tak dalej

To chyba tyle...
No teraz już wsio....
Ewelinko cieszę się razem z tobą:D
Buuuziaki dla was:*
Poprosimy o zdjęcie kruszynki.

Witajcie kochane

Ilonka co u mnie?? Znowu pod górkę ja pracuje mężowi nie przedłużyli umowy a i ja chyba od listopada nie będe już pracować.... szkoda gadać...

Kochana ja bizneswomen?? Hmmm nigdy nie byłam i nie będe ;-)

Wszystkiego naj z okazji rocznicy, spóźnione ale serdeczne :-) No i zaciskam mocno &&&&

Witaj dobrze, że wszystko się normuje no i wszystkiego naj z okazji urodzin bo o ile dobrze pamiętam masz dzisiaj Zobacz załącznik 291001

Kochana zaciskam bardzo mocno &&& i wierzę, że będzie dobrze nie widzę innej możliwości. Czekam niecierpliwie na Ciebie po wizycie daj koniecznie znać co i jak. To, że krwawisz nie znaczy, że coś jest nie tak ja wierze, że jest przeciwnie że okruszek się mości w tym ciepłym wnętrzu i jak tylko będzie mógł i urośnie to będzie tak kopać, że da mamie popalić ;-)

Buziaki i dla Ciebie :***

Pozdrawiam
Danuś pracujesz więc jesteś:D
Impas? Biedulko wiem coś o tym, całym serduszkiem jestem z tobą.
Przytulam mocno:*

reklama
Do góry