reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Dzięki Skarbku, ale raczej nie możesz pomóc...
Przejdzie...zawsze przechodzi...

A Ty jak się czujesz? Mamcia jeszcze jest?
Pomogła akcja? Wiesz o co kaman...

Ale jakby co to wiesz gdzie mnie szukać ;-)

Mamcia od wczoraj w domu po pogrzebie ją zawoziłam ;-)
Akcja?? Nie bardzo kaman dopiero kawę pije podpowiadaj...

reklama
Ale jakby co to wiesz gdzie mnie szukać ;-)

Mamcia od wczoraj w domu po pogrzebie ją zawoziłam ;-)
Akcja?? Nie bardzo kaman dopiero kawę pije podpowiadaj...

Wiem....spoko...dam sobie radę...chyba:-p
Ja chyba zwolnie się z roboty brzuch mnie napindala, jak nic...chyba @...w sumie dobrze by było, przynajmniej "po ..." mi się nie rozregulowało...
Laptopowo-blokadową....no...
:zawstydzona/y:

Wiem....spoko...dam sobie radę...chyba:-p
Ja chyba zwolnie się z roboty brzuch mnie napindala, jak nic...chyba @...w sumie dobrze by było, przynajmniej "po ..." mi się nie rozregulowało...
Laptopowo-blokadową....no...
:zawstydzona/y:

No powinnaś dostać ja wczoraj dostałam @ za szybko w sumie o 4 dni ale to pewnie te nerwy swoje robią :sorry2:
Aaaa tak...no widzisz jaką mam skleroze.... pomogło i to bardzo a mina męża bezcenna :-D

No powinnaś dostać ja wczoraj dostałam @ za szybko w sumie o 4 dni ale to pewnie te nerwy swoje robią :sorry2:
Aaaa tak...no widzisz jaką mam skleroze.... pomogło i to bardzo a mina męża bezcenna :-D

Wiesz @ może się wahać + - 4 dni, więc spoko u Ciebie, a u mnie wiesz, bałam się, że będę musiała czekać "książkowo", ale widać, że mój organizm działa po swojemu i dobrze...będziemy mogli zacząć staranka...
Ooooo...to super, było zdjęcie mu pstryknąć i na lodówkę przykleić :-Dcieszę się że pomogło...

Wiesz @ może się wahać + - 4 dni, więc spoko u Ciebie, a u mnie wiesz, bałam się, że będę musiała czekać "książkowo", ale widać, że mój organizm działa po swojemu i dobrze...będziemy mogli zacząć staranka...
Ooooo...to super, było zdjęcie mu pstryknąć i na lodówkę przykleić :-Dcieszę się że pomogło...

To może jednak plan nam się uda i będzie bejbi bum w tym samym czasie ;-)
Noo nie zdąrzyłam zdjęcia zrobić a szkoda ;-):-D

reklama
Do góry