jestem:-) czekam i czekam na koleżanke a ona mi dzwoni że będzie jutro
No prosze to zjedz jej za kare ciacho jak miałaś jakieś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem:-) czekam i czekam na koleżanke a ona mi dzwoni że będzie jutro
Danulka kwiatki juz na balkonie posadziłaś widze że u Ciebie już wiosna w pełni:-)
pewnie wystrój balkonu musi być:-)
ja kupiłam dzisiaj bilet na samolot, w piątek o 17;15 lece do domu:-)
Danulka przyleciałam na urlop na 10 dni:-) a dzisiaj mija 2 miesiac jak jestem w Łodzi czas tak szybko mijaNo ba pewnie, że musi być w końcu wiosna za oknem
O kurcze już w piątek? Rany ja to zleciało dopiero co się poznałyśmy i tyle czasu było a tu masz już wracasz
Danulka przyleciałam na urlop na 10 dni:-) a dzisiaj mija 2 miesiac jak jestem w Łodzi czas tak szybko mija
nie mam ani jednego dnia urlopu płatnego ale w sierpniu przyjadę na pewno na wakacje:-) bo w anglii nie ma takiego ciepłego i pięknego lata jak u nasNo co Ty poważnie? Myślisz, że szybko? Mi się ciągnie ostanio. A teraz co do domku i już bez urlopu?
nie mam ani jednego dnia urlopu płatnego ale w sierpniu przyjadę na pewno na wakacje:-) bo w anglii nie ma takiego ciepłego i pięknego lata jak u nas