reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

A nie wiem jakieś w związku z poronieniami mam całą listę od gina wypisaną na recepcie.

hej kobietki.
U mnie chyba oki, plamienia ustąpiły, teraz mam coś koloru żółtego ale tylko po luteinie więc myślę, że to ona jest tego przyczyną.
Poza tym cycuszki prawie nie bolą, przypominają o sobie wieczorkiem, mdlości najcześniej od rana albo w nocy:tak: no i martwi mnie ból brzucha:confused:
cały czas właściwie leżę i przyjmuję zastrzyki kaprogest.
No i zastanawiam się czy maluszek zdrowo rośnie:confused:

przepraszam, że ostatnio mnie mało, ale głowa pełna myśli i nie mam weny do pisania.

reklama
Cześć wszystkim
Dołek złapał puścić nie chce trzeba zatem coś zrobić ze sobą.
Znalazłam jeszcze farbę z gościnnego, pędzel też, ruszam coś pozmieniać na ścianach. Może jak się zmęczę fizycznie , psychika przestanie myśleć o bzdurach. :-(
Danulka kochanie mnie też łapią dołki:-:)zawstydzona/y: i wtedy mi nic nie pomaga:dry:

no wiem,tez tak czasem mam
to moze cos słodkiego?
hej Iza:-) własnie Danulka może coś slodkiego, skoro nie chce ci się iść do sklepu to proszę bardzo

Mnie dołuje brak pracy i to jak sobie pomyśle, że za miesiąc nie będziemy mieli na kredyty i na życie. Szukam szukam i nic zero odzewu a chyba z 20 cv poszło do różnych firm.
Danulka nie trać nadziei, trzymam kciuki aby ktoś się odezwał, wiem jak to jest bez pracy staraj się myśleć pozytywnie:tak:

hej kobietki.
U mnie chyba oki, plamienia ustąpiły, teraz mam coś koloru żółtego ale tylko po luteinie więc myślę, że to ona jest tego przyczyną.
Poza tym cycuszki prawie nie bolą, przypominają o sobie wieczorkiem, mdlości najcześniej od rana albo w nocy:tak: no i martwi mnie ból brzucha:confused:
cały czas właściwie leżę i przyjmuję zastrzyki kaprogest.
No i zastanawiam się czy maluszek zdrowo rośnie:confused:

przepraszam, że ostatnio mnie mało, ale głowa pełna myśli i nie mam weny do pisania.
Hej Martuś bardzo się cieszę że plamienia ustały:tak::-) kiedy masz następne usg?
pozdrawiam cię gorąco i dbaj o siebie:-)

Danula, Anetka, Ola, Mama Sówka, Iza, Marti pozdrawiam gorąco

Marti super wieści nadal trzymam mocno kciuki a ból brzucha to norma na początku też tak miałam wszystko się rozciąga więc się nie przejmuj.

Madzia dziękuje za czekoladki. Wiem, że trzeba mieć nadzieje ale ja powoli czuje nóż na gardle najbardziej się boję o mieszkanie, żeby nie stracić...ech cholerna robota :no:

reklama
Hej Ola

Tak już maluje teraz czekam aż wyschnie.
Nie po pierwszym poronieniu nie robiłam bo większość lekarzy twierdzi, że tak bywa dość często i to niby nic takiego. Ale jak trafiłam do mojej ginki teraz co chodzę to zanim zaszłam w drugą ciąże robiłam hormony i podstawowe badania krwi i wyniki były idealne. W sumie nie czekałam na zielone światło od ginki tylko sama zdecydowałam. Teraz robie badania i dopiero zachodzę jak ginka da zielone światło.

Do góry