reklama
ech.....wariatki my....;-);-)![]()
Wariatki ale dzięki temu mamy okazje trochę oderwać się od myśli i codzienności lubie te nasze rozmowy tutaj :-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
No dokładnie.......człowiek zapomina o codzienności i problemach ....chociaż na chwilkę poczuje komfort psychiczny...:-)Wariatki ale dzięki temu mamy okazje trochę oderwać się od myśli i codzienności lubie te nasze rozmowy tutaj :-)
No dokładnie.......człowiek zapomina o codzienności i problemach ....chociaż na chwilkę poczuje komfort psychiczny...:-)
Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet

Co takiego?? Mów
Kurcze popytam może jakaś koleżanka ma coś po dzieciach...a masz jakiś kontakt jakby coś było do podesłania?
tak, mam adres jak cuś
brzuch mnie rozbolał od śmiechu...
![]()

Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet:-)
to dokładnie tak jak ja

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet:-)
reklama
tak, mam adres jak cuś
![]()
Dobra to jak cuś to poproszę o kontakt

Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)
Dokładnie odskocznia musiała powstać zdecydowałyśmy się z Madzią w kilka minut, żeby go otworzyć....stara historia Anecia pamięta pewnie ;-)