reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama

Wiem że to może nieodpowiednie miejsce ale jest prośba od naszego admina...

"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy

tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum: Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki, "

tu przyklejam post jeden z forumowiczek

"Witam. ja rowniez w imieniu Agnieszki bardzo prosze o pomoc dla jej coreczki. dziewczyny zostaly na lasce losu, nie maja pieniedzy na zycie i na podstawowe rzeczy dla niemowlaka. Wszystkie pieniadze zabiera komornik. Zblizaja sie swieta i ciezko myslec ze one nie dosc ze w zalobie to jeszcze w dlugach. Wiem ze tych dlugow nie da sie splacic ot tak sobie to ogromna kwota ale gdyby mozna choc zapewnic malej warunki do zycia. Potrzebuja zwyklych rzeczy ciuszkow, pampersow, kosmetykow, Julianka w tym wieku ze juz niedlugo moze jesc obiadki. Po prostu co kto moglby podarowac. Gdyby ktos mial zbedne krzeselko do karmienia i spacerowke tez bardzo by sie przydala gdyz wozek musi oddac swojej siostrze.
Tak bardzo mi ich zal malutka zostala bez ojca. Jesli ktos moze im pomoc choc troszke bede bardzo wdzieczna, wlasciwie caly sierpien 09 bo to nasza przyjaciolka."

ale każda pomoc się liczy... może ktoś z Wasego otoczenia ma jakieś zbędne rzeczy...

Wiem że to może nieodpowiednie miejsce ale jest prośba od naszego szanownego admina...

"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy

tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum: Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki, "

"Witam. ja rowniez w imieniu Agnieszki bardzo prosze o pomoc dla jej coreczki. dziewczyny zostaly na lasce losu, nie maja pieniedzy na zycie i na podstawowe rzeczy dla niemowlaka. Wszystkie pieniadze zabiera komornik. Zblizaja sie swieta i ciezko myslec ze one nie dosc ze w zalobie to jeszcze w dlugach. Wiem ze tych dlugow nie da sie splacic ot tak sobie to ogromna kwota ale gdyby mozna choc zapewnic malej warunki do zycia. Potrzebuja zwyklych rzeczy ciuszkow, pampersow, kosmetykow, Julianka w tym wieku ze juz niedlugo moze jesc obiadki. Po prostu co kto moglby podarowac. Gdyby ktos mial zbedne krzeselko do karmienia i spacerowke tez bardzo by sie przydala gdyz wozek musi oddac swojej siostrze.
Tak bardzo mi ich zal malutka zostala bez ojca. Jesli ktos moze im pomoc choc troszke bede bardzo wdzieczna, wlasciwie caly sierpien 09 bo to nasza przyjaciolka."

ale każda pomoc się liczy... może ktoś z Wasego otoczenia ma jakieś zbędne rzeczy...
No a jakieś namiary by się przydały, nr konta, adres itp.

Dziewczynki............................
....................muszę Wam coś powiedzieć baaaaaaaaaarrdzo ważnego....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co takiego?? Mów :tak:

Wiem że to może nieodpowiednie miejsce ale jest prośba od naszego szanownego admina...

Kurcze popytam może jakaś koleżanka ma coś po dzieciach...a masz jakiś kontakt jakby coś było do podesłania?

reklama
Do góry