reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Witam was kochane! Nasz syn jest juz z nami na świecie:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
malutki maciuś przyszedł na świat 27.11. O godzinie 13.oo mierzy 54cm i wazył 3020!!!

a ja goopia czytam co piszesz i ryczę... :zawstydzona/y:
Kochana tak bardzo bardzo się cieszę !!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!
A nie mówiłam głuptasku że wszystko będzie tym razem ok !!!!!!!!!!!????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie miód na moje serce... po wczorajszym dniu !!!!!
Normalnie nie wiem co jeszcze napisac... bardzo się cieszę Martuś !!!!!
Ucałuj od ciotki pierwszego "odskoczniowego" dzidziusia !!!!!!

Maciuś witamy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziękujemy Wam kochane cioteczki!!:-D Jestem zmęczona ale przeszczęśliwa! Niestety nie mam po karmu i muszę małego dokarmiać NANEM wrrr a malutki jest drobinka.

hej kochana :-) stęskniłam się :tak:kurcze...biedna jestes z tym niespaniem;*
ach... no nas dopiero czekaja zakupy świąteczne... już mam dosc ;-)
dziękuje za kawkę :-)

Ano biedna....no ale cóż, przynajmniej miałam czas na dokończenie książki....pomyłam szafki w kuchni.....zrobiłam listę potraw na święta.....itp.itd.
Też tęskniłam.....myślałam o Tobie, o Was wszystkich ....i zgłaszam sprzeciw!! Porozmawiałam sobie w nocy z Najwyższym i powiedziałam mu, że niech sobie nie myśli, żeby w Nowym Roku NAM takie rzeczy robić ....więc mam nadzieję, że tym razem wysłucha....
Mogę za Cie zakupy zrobić...nie ma problemu kochana....;-)

reklama
Dziękujemy Wam kochane cioteczki!!:-D Jestem zmęczona ale przeszczęśliwa! Niestety nie mam po karmu i muszę małego dokarmiać NANEM wrrr a malutki jest drobinka.

bardzoooo się cieszę !!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Zaraz właśnie pewnie będzie się domagal jedzenia bo zbliża się jego pora i już wywija w łóżeczku:tak:

to musi byc piękny widok :-)

Do góry