reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

witajcie Sloneczka moje WSZYSTKIE z osobna ;* cumolki wielkie... ja dzis nie mialam neta bo sie popsulo ale tom naprawil i juz jestem z wami ;* powiem szczerze ze nie wiem co mam napisac... co wogole mozna napisac w takiej sytuacji... :( Madziu naprawde bardzo mi przykro cala noc nie spalam myslalam o Was :* bardzo zaluje ze wszytskie jestesmy tak daleko od siebie... przeczytalam dzis wszystko co mnie opuscilo i wiecie co wam napisze... dla wasz wszystkich najlepiej byloby sie spotkac wszystkie razem i wylac to morze lez, wykrzyczec sie i wygadac same dla siebie nikt inny tak was nie zrozumie... pamietajcie ze ja zawsze co by sie nie dzialo jestem z wami calym serduszkiem i choc nigdy nie przezylam tego co WY przykro mi patrzec jak ktoras z was cierpi bo jestescie dla mnie BARDZO wazne :*

przepraszam ale nic madrzejszego nic nie przychodzi mi do glowy ;(

Kama83 [*] dla Twojego Aniolka :*

reklama
dzień dobry :-)

Witam was
Czy moge do was dolaczyc??Ja stracilam swojego aniolka 2 dni temu i narazie staram sie o tym nie myslec ale czasami ciezko jest.Na szczescie mam kochanego meza i synka ktorzy bardzo dbaja o mnie:tak:

przykro mi że musiałaś powiększyc grono Aniołkowych Mam... dla Twojego Aniołka
[*]
Ae witam Cię serdecznie i mam nadzieję że spodoba Ci się u nas:) I że pomożemy Ci w tym najgorszym czasie :tak:

Danusia trzymam kciuki za wyniki !!! i jedne i drugie :tak:

Rudzia no nareszczie jestes :-)

Ewelinka jak zakupy??? Czy Twój mężczyzna nie zbankrutował? :cool2:

Wiola jak Kacperek??? może rzeczywiscie bańki jak to chyba Madzia zasugerowała :tak: syn mojej kolezanki też co chwilę chorował... miał stawiane bańki i jak na razie odpukac jest zdrowy :tak: A Ty jak? kurujesz się?
I pytałam ju ż kiedys... jak wizyta weekendowa przyjaciółiki? :cool2:

Madzia
... cały czas jestem sercem z Tobą !!!

czekam na Was z kawką :-)

Dzień Dobry....
Na rozbudzenie proponuję duuużą kawkę....
Nie spałam znów....może z 2-3h .....
ANETKO, prawie nic sobie nie kupiłam, nie byłam wstanie nawet nic mierzyć, tylko błądziłam po tym markecie, a P zrobił zakupy już na święta....
KAMA83, witaj. Pewnie, że możesz dołączyć, będzie Nam bardzo miło, choć szkoda, że w takich okolicznościach. Dla Twojego Aniołka zapalam światełko
[*] i nic więcej mądrego nie jestem w stanie napisać ....Trzymaj się dzielnie....My jesteśmy sercem z Tobą :zawstydzona/y:
moja_kawa_latte_popup.jpg

MADZIA, jak wyszła pizza? Ja od rana na cieście do niej się wyżywałam :zawstydzona/y: ale wyszło pięknie.....
DANUŚ, z niecierpliwością czekam na wieści, mam nadzieję, że same pozytywne...trzymam kciuki sisi*
MARTUŚ, kochana moja, kiedyś zbierzemy się wszystkie razem i wyjedziemy gdzieś daleko,a wtedy.........och....wtedy to będzie jazda...;-)I ja w swoim imieniu przepraszam Cię za te smutki i żale, na które muszę Cię narażać, w Twoim stanie nie wskazane....buziam***
WIOLUŚ, Ty kochanie też już się nie smutkaj, bo wiesz....zaraz "pion" będzie....Mam nadzieję, że Kacperkowi już lepiej. Pomyśl o bańkach, niby babciny sposób, ale bardzo skuteczny....buziam*** mocno...

Witam was kochane! Nasz syn jest juz z nami na świecie:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
malutki maciuś przyszedł na świat 27.11. O godzinie 13.oo mierzy 54cm i wazył 3020!!!

Dzień Dobry....
Na rozbudzenie proponuję duuużą kawkę....
Nie spałam znów....może z 2-3h .....
ANETKO, prawie nic sobie nie kupiłam, nie byłam wstanie nawet nic mierzyć, tylko błądziłam po tym markecie, a P zrobił zakupy już na święta....

hej kochana :-) stęskniłam się :tak:kurcze...biedna jestes z tym niespaniem;*
ach... no nas dopiero czekaja zakupy świąteczne... już mam dosc ;-)
dziękuje za kawkę :-)

reklama
Do góry