reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

A ja już się uspokoiłam, widocznie tak musiało być, jak przetrwam ten tydzień do zabiegu to jakoś powoli z Waszą pomocą się pozbieram.

Madziu jak minie dzień zabiegu wszystko zacznie wracać do normy, szkoda, że musisz tyle czekać bo to sprzyja myśleniu. Przetrwasz wierzę w Ciebie silna jesteś a my będziemy pomagać jak tylko potrafimy

reklama
A widzisz....ja nie mam czasu, by być egoistką .....nie żyję tylko dla siebie - zawsze tak było....i tak jest......
Ok nieważne...zmieńmy temat....nie ma sensu sie rozkwilać....
Dam radę i już!!! I jak na razie tego będę się trzymać....

Trzymaj się też nas ;-)

Kochane zmykam...zaraz wychodzę z domku...
Trzymajcie sie.!!!
Madziu całym sercem z Tobą !!!

Pa kochana też się trzymaj!!!!!

Na rozluźnienie może któraś mi poda dobry przepis na ciasto do pizzy.

No ja niestety nie mam :zawstydzona/y:

Madziu jak minie dzień zabiegu wszystko zacznie wracać do normy, szkoda, że musisz tyle czekać bo to sprzyja myśleniu. Przetrwasz wierzę w Ciebie silna jesteś a my będziemy pomagać jak tylko potrafimy
Czekam bo chce aby zabieg mi zrobił mój lekarz, ufam mu, a on ma dyżur dopiero w piątek, mam nadzieję ze jeszcze wytrzymam te 2 dni.
Ja zawsze robię takie:
1kg mąki
30g drożdży piwnych
1 łyżka soli
woda
2-3 łyżki oliwy
:zawstydzona/y:
dzięki dzisiaj będę gniotła na rozładowanie emocji, ewelinka naparz sobie meliski troszke cię wyciszy, ja tez sobie właśnie parzę.

Czekam bo chce aby zabieg mi zrobił mój lekarz, ufam mu, a on ma dyżur dopiero w piątek, mam nadzieję ze jeszcze wytrzymam te 2 dni.
dzięki dzisiaj będę gniotła na rozładowanie emocji, ewelinka naparz sobie meliski troszke cię wyciszy, ja tez sobie właśnie parzę.

Wytrzymasz kochana :*

Dasz pizze spróbować?? Muszę i ja kiedyś spróbować jakoś nie mam zaufania do ciast drożdzowych :sorry:

reklama
Do góry