Pamiętam pamiętam :-)
reklama
a ja siedzenie w kuchni mam po babci..... moglabym z niej nie wychodzic....
Nie no bez przesady ja aż tak nie

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Polecam.......odkurzacz najnowszej generacjiTo muszę sobie fundnąć taki odkurzacz
No to kochana jak wpadnę to koniecznie liczę na coś dobrego ;-)

Jak wpadniesz, to coś wykombinuję specjalnego na tę okazję

Polecam.......odkurzacz najnowszej generacji
Jak wpadniesz, to coś wykombinuję specjalnego na tę okazję![]()
Echhh już się nie mogę doczekać ale jeszcze trochę

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nie no wiesz, aż tak kuchni to nie kocham, żeby z niej nie wychodzić....a ja siedzenie w kuchni mam po babci..... moglabym z niej nie wychodzic....

Bardziej lubię doświadczać się w nowych przepisach, zawsze coś nowego wypatrzę, podejrzę i zaraz szykuję na wypróbowanie, np. w sobotę robię bananowca z przepisu Wioli :-):-):-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ano jeszcze troszkę.....szybko zleci.....będzie fajno...;-):-):-)Echhh już się nie mogę doczekać ale jeszcze trochę![]()
Nie no wiesz, aż tak kuchni to nie kocham, żeby z niej nie wychodzić....![]()
Bardziej lubię doświadczać się w nowych przepisach, zawsze coś nowego wypatrzę, podejrzę i zaraz szykuję na wypróbowanie, np. w sobotę robię bananowca z przepisu Wioli :-):-):-)
no ja uwielbiam pitrasic
Nie no wiesz, aż tak kuchni to nie kocham, żeby z niej nie wychodzić....![]()
To tak jak ja coś nowego czego jeszcze nie próbowałam to mój żywioł

Ano jeszcze troszkę.....szybko zleci.....będzie fajno...;-):-):-)
Pewnie, że szybko zleci

no ja uwielbiam pitrasicszczegolnie kiedy mam wlasnie takie dni jak dzis np.... gotowanie mnie odstresowywuje.... a to wsyztsko wina mojego wujaszka kucharza
to on mnie tym zarazil
![]()
Mężczyżni wspaniale gotują....mnie nie odstresowuje gotowanie....mnie odstresowuje muzyka :-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Się nie bój!!! Się będzie działo...oj będzie wesolutko ha ha ha ha już to widzę.....To tak jak ja coś nowego czego jeszcze nie próbowałam to mój żywioł
Pewnie, że szybko zlecisiem będzie działo juz się boje
Mężczyżni wspaniale gotują....mnie nie odstresowuje gotowanie....mnie odstresowuje muzyka :-)

reklama