reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

nie uwazam tego za pomylke..... poprostu czasami nadchodzi tak czas ze czas zwinac wszytsko i wrocic na stare smiecie.... taki okres mam wszczegolnosci na swieta wiec pewnie sama teraz nie wiem co pisze za glupoty ;(

Dobra dobra ciągle powtarzasz, że nie wrócisz do pl więc nie wierze w żadne słowo ;-)

Kotlety schabowe z piersi indyka z kremem pieczarkowym, ziemniaczki, surówka z białej kapusty, buraczki i kompocik jabłkowy, a na deser sorbet gruszkowy z cynamonem :zawstydzona/y:

Otwieraj okna lecę do Ciebie :tak:
Ależ ten Twój chłop ma dobrze rannnnnnnnnnnnnny :tak:

reklama
Jeszcze dwa zakręty i wpadam przez okno :-D:-D:-D
Ja też lubie się doświadczać w kuchni ;-)
Ano trzeba przecież tego nie wyrzucę nie wyrzucam nigdy jedzenia :tak:

...odsłaniam firanki :-D:-D:-D:-D
.....ja zdolności kulinarne odziedziczyłam po mamusi.....zawsze wiadomo, że dobrze zjeśc to u mamy lub u mnie :-D:-D
Ja z resztkami problemu nie mam.....mój pies niczym odkurzacz, chłonie wszystko....:-D:-D:-D

...odsłaniam firanki :-D:-D:-D:-D
.....ja zdolności kulinarne odziedziczyłam po mamusi.....zawsze wiadomo, że dobrze zjeśc to u mamy lub u mnie :-D:-D
Ja z resztkami problemu nie mam.....mój pies niczym odkurzacz, chłonie wszystko....:-D:-D:-D

To muszę sobie fundnąć taki odkurzacz :-D:-D:-D:-D:-D
No to kochana jak wpadnę to koniecznie liczę na coś dobrego ;-)

reklama
Do góry