Ty chciałas auto....prosze nie wymyślać!!!!!!!!!!![]()
takie cóś tańsze nisz auto...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty chciałas auto....prosze nie wymyślać!!!!!!!!!!![]()
No poważnie...no no jaka skromna![]()
DUZA TABLICA SZKOLNA DO NAUKI + AKCES. SMOBY 28751 (820468963) - Aukcje internetowe Allegromy najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
tak zeby sie cieszyl i mial frajdemacie jakis pomysl dla 2 latka???
lobuza zaznaczam
![]()
my najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
lobuza zaznaczam
![]()
.....ja nie mam figurki, ale kto by sie tym przejmował!!!!![]()
aż mi sie komp zrestarcic jak to czytałam![]()
IMPORT.USTKA Motorek jazda przód/tyl 2-3 lata HIT (831487645) - Aukcje internetowe Allegromy najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
lobuza zaznaczam
![]()
Wiesz co...
Ja widziałam reklamę
takiego samochodzika, który gada i reaguje na głos dziecka...
zaraz go poszukam...