reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nie lubię tego radia.....co chwila ten sam blok muzyczny...wole radio gdańsk - promują starą dobrą muzykę....lub trójkę:-)A ja sobie słucham RMF na święta
Nie lubię tego radia.....co chwila ten sam blok muzyczny...wole radio gdańsk - promują starą dobrą muzykę....lub trójkę:-)
Ja dopiero włączyłam...
Radio internetowe - RMF ŚWIĘTA

Radio internetowe - RMF ŚWIĘTA
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Szukam ubioru na święta. Jak zwykle oto prozpozyszyn, pomóżta:
1.ZAPS-BLUZKA MATYLDA ROZMIAR 38 (820778071) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2.ZAPS-BLUZKA LUCYNA ROZMIAR 38 (820767714) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
1.ZAPS-BLUZKA MATYLDA ROZMIAR 38 (820778071) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2.ZAPS-BLUZKA LUCYNA ROZMIAR 38 (820767714) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wiesz...........ja śpiewaczka......muzyka mnie wzrusza, zwłaszcza dobra muzyka....;-)

A ja sobie słucham RMF na święta
a ja mam kompletną ciszę :-)
Szukam ubioru na święta. Jak zwykle oto prozpozyszyn, pomóżta:
dwa

ewelina28
Dum Spiro Spero...
I ołówkowa spódniczka czarna......tak se wymyśliłam....
a ja mam kompletną ciszę :-)
dwa![]()
szukam ubioru na święta. Jak zwykle oto prozpozyszyn, pomóżta:
1.zaps-bluzka matylda rozmiar 38 (820778071) moda.allegro - allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2.zaps-bluzka lucyna rozmiar 38 (820767714) moda.allegro - allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dwa
ewelina28
Dum Spiro Spero...
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Chociaż znając mnie to jeszcze 500 opcji będę miała....