ewelina28
Dum Spiro Spero...
yhy.......porządnie się upić....macie jakies plany na andrzejki???![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yhy.......porządnie się upić....macie jakies plany na andrzejki???![]()
ja nie wiem jak dam rade z jednym niemowlaczkiem a co dopiero z 4heheh ogladamale jajca 4 za jednym zamachem
![]()
Ja siedzę w domu z mamą, mój przyszły teściu to Andrzej ale tylko dzwoniłam nie wybieram się z powodu przeziebienia, będę wróżyła z wosku w domu:-)macie jakies plany na andrzejki???![]()
to tak jak ja Slonce... siedzimy w domku i dzien jak co dzienyhy.......porządnie się upić....żartuję.....ja nie mam w planach nic.......dopiero mi przypomniałaś że dziś Andrzeja...
jestem niedzisiejsza...
ja nie wiem jak dam rade z jednym niemowlaczkiem a co dopiero z 4
Ja siedzę w domu z mamą, mój przyszły teściu to Andrzej ale tylko dzwoniłam nie wybieram się z powodu przeziebienia, będę wróżyła z wosku w domu:-)
ja juz jadłam, smacznego:-) ja teraz będę piła syrop z cebuli, bleeeeide po herbatke i jakies sniadanko sobie zrobic![]()
Właśnie gdzie Wy?Danuś gdzie Ty ??? Tęsknię ....
Wiola ???
Nie wspomnę o IZIE ....OLI - co z Wami dziewczynki ????
ja juz jadłam, smacznego:-) ja teraz będę piła syrop z cebuli, bleeee
Właśnie gdzie Wy?
A może ten czas poświęcić na Ośrodku Adopcyjnym ? Byliśmy nawet na pogadance......tylko to mi pozostało...cóż.....tak mi się jakoś ułożyło w tym życiu....ale dziękuję za to co mam....;-)
A ja nadal kaszle ale dzisiaj mam wizytę o 15:30 więc moze ginek coś mi na kaszel przepisze, potem o 17 usg i troszke sie boję aby było ok![]()