Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Cześć babeczki
Nie dziękuję na razie bo jeszcze za wcześnie na gratulację
Hey Kochana jak się czujesz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć babeczki
zawsze może się przydać:-) to się wygrzejesz:-)Dobrze pamiętasz:-) dwa tygodnie temu złożyłam wniosek, więc niedługo powinien być albo tydzień temu hehe już nie pamiętam w sumie to nie wiem czy będzie potrzebny, bo po ślubie lecimy na Kretę, ale tam chyba nie jest potrzebny;-) ale może się przydać
hej marti masz rację lepiej nie zapeszać, tfu tfuCześć babeczki
Hey Kochana jak się czujesz????
cudownie slyszeć że dobrze się czujesz, a jaka pogoda dzisiaj u Was? bo u mnie typowo angielska, wrrrr
pogody brakuje mi tutaj najbardziej u nas cos ok 12 stopni i pochmurnie, jedyny plus to że nie padaMadziu u nas piękna wiosna za oknem ze 20 stopni jest
pogody brakuje mi tutaj najbardziej u nas cos ok 12 stopni i pochmurnie, jedyny plus to że nie pada
siedze sama bo siostra w pracy a mój M bedzie dopiero o 6:-(
wiem jak to jest ale staraj się nie denerwowaćbidulko :--(
ja się stresuję czy wszystko jest dobrze
wiem jak to jest ale staraj się nie denerwować
teraz musisz być dobrej mysli;-):-) ja aby nie mysleć o zmartwieniach szukam sobie zajecia, spróbuj moze na ciebie też ten sposob zadziaławiem wiem Madziu i tak nie mam już wpływu na to co będzie