reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No bo już myślałam, że uciekłaś sobie ;-):tak:

I jak tam? robiłaś już? kurcze czuje się jak przyszły tatuś:szok::-D:-D:-D:-D

E no kochana czego? Teraz masz być spokojna, uśmiechać się i odpoczywać a wszystko będzie dobrze zobaczysz. Kurcze ale fajnie będę e- ciocią i to jak szybko :szok::tak::-D

E no kochana czego? Teraz masz być spokojna, uśmiechać się i odpoczywać a wszystko będzie dobrze zobaczysz. Kurcze ale fajnie będę e- ciocią i to jak szybko :szok::tak::-D

mówię Ci kochana mam taki strach w serduszku, że masakra. Jak wszystko będzie ok to pod koniec tygodnia zadzwonie do swojego lekarza.
Narazie to mnie troszkę muli z rana i jestem zmęczona, ale cycuszki tylko od czasu do czasu swędzą hi hi:-D

reklama
No to ja czekam na oficjalne potwierdzenie ;-)
A cycuszki to daj podrapać swojemu zapewne bardzo się ucieszy :-D:-D a propo wie już? :-)

Do góry