Jak tylko pupa się zaczerwienia - od razu wietrzenie(uwaga na niespodzianki przy zdjętej pieluszce!), mydełko bambino i krem bambino - zwykłe najzwyklejsze i najtańsze. Krostki i czerwień znikają bez śladu))
reklama
monia82418
Początkująca w BB
Cześć, mojej córeczce pojawiły się w pachwinach drobne odparzenia. Używałam Sudocremu mimo to zrobiło jej się coś takiego.
Czym to "naprawić" ? Dużo dobrego słyszałam o Linomagu. Co Wy na to ?
Czym to "naprawić" ? Dużo dobrego słyszałam o Linomagu. Co Wy na to ?
livastrid
2010 & 2012
Mozesz smialo Linomag kupic, co prawda mi Sudocrem najlepiej odpowiada, ale wszystkie znajome najbardziej Linomag zachwalaja
aguska2017
Fanka BB :)
O Linomagu także słyszałam pozytywy my akurat używamy Nivea baby na odparzenia i u nas działa superowo ale każda pupcia inna:-)
goniasobol
u nas też sudocrem się sprawdza, ale słyszałam, że alantan też pomaga
wiki151208
Zaciekawiona BB
U nas sprawdzil sie sudokrem, nivea tez super oraz bepanten tez.LInomag i alantan sa bardzo tluste a mysle ze takie odparzone miejsca szybciej sie goja gdy je sie zasuszy, wiec prponuje zwykla kartoflanke (make ziemniaczana) dobrze osuszac to miejsce i pudrowac.
WIOLKA1509
u nas mala po sudokremie dostala odparzenie , najlepiej pomogla nam maka ziemniaczana, kilka dni i bylo po sprawie a na codzien uzywamy bephanten i jest on naprawde super
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja za każdym razem stosuję Linomag (zwykły nie ten dla dzieci). Gdy już jest zaczerwienienie to Krem Bambino (jest z cynkiem) lub Alantan. Sudokrem za drogi ;-)
Podziel się: