reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
My teraz mamy chusteczki Pampers lawendowe i bardzo mi się podoba zapach. Kiedyś mąż kupił chusteczki Labell (takie zielone opakowanie z żółtym napisem o ile dobrze pamiętam) i były świetne. Ale mieliśmy je tylko raz, bo ciężko je znaleźć :(.

reklama
my używamy pieluszek Pampers. Husteczek różnie: albo Nivea albo Pampers - to zależy co akurat jest w promocji ;D. Próbowaliśmy husteczek Dada, ale u nas się nie sprawdziły.

Dziewczyny Uwaga jesli chodzi o nowe pampersy to wersja limitowana ale pisałam już donich i ankiete nawet zrobiłam zapraszan na polecam - odradzam

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,9214.0/topicseen.html

i im wysłalam odpowiedzieli mi że będa w regularnej sprzedazy od wrzesnie w oznakowanych opakowaniach ale dopiero od rozmiaru 4 + :( ale w sumie dla mnie moze być bo Maja waży juz 9 kg a podobno wcale się nie róznią :p

Jesli chodzi o chusteczki to lubie najbardziej bambino i pampers ale lawendowy zielony to dla mnie porażka i kupiłam ostatnio Happy i w sumie fajne tylko " za dorosło" pachną ale chyba tanie sa bo u nas w aptece były tańsze o 2 zł od bambino

jsorbek pisze:
będa  w regularnej sprzedazy od wrzesnie w oznakowanych opakowaniach ale dopiero od rozmiaru 4 + 

dzięki za informacje!  :) ja tylko patrzyłam na stronę www ale tam nic nie ma napisane żeby w ogóle takie pampersy istniały! to fajnie, że od września - tyle wytrzymam  ;)

co do chusteczek to używam pampers sensitive

secasia pisze:
Dziewczyny to ja Wam powiem jak odróżnić ktore pampersy sa z rozciagliwym paskiem :) bo ten rozciagliwy pasek jest i w 4 i w 4+ :)

otoz te zwykle pampersy maja wzorek w takie galazki a te z rozciagliwym paskiem w latawce. Oczywiscie na paczkac niczego nie ma innego zeby moc odroznic ktore sa ktore :)
trzeba siasc w hipermarkecie i ogladac paczki przez kawalek bialej folii ktroa jest z boku opakowania (bez rozrywania :) )

z tego co wiem to w malych rozmiarach tez sa te rozciagliwe paski bo kolezanki juz widzialy

muszę spróbować... :laugh:

Po linomagu i tormentiolu pupcia szybko się zagoiła :) Poradźcie mi tylko jakiego kremu teraz używać? Dalej tymi dwoma smarować? Pozdrawiam :)

reklama
Do góry