reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
Na odparzenia bezwzględnie najlepszy jest krem do okolic pieluszkowych niemieckiej firmy WELEDA.
Zawiera same naturalne składniki, nie uczula i działa bez zarzutu. Szczerze polecam, wypróbowało go już wiele znajomych mam,ze mną włącznie, i wszystkie są zachwycone.

reklama
ell dla mnie tanno to rewelacja, czy ty nim po wyzdrowieniu tez smarujesz czy tylko jak sie coś dzieje?

A my używamy Biedronek prawie od początku i uważam,że są świetne. Nigdy nie było żadnych podrażnień a poza tym są bardzo ładne. Natomiast nigdy już nie kupię Happy. Przeciekają!

Od wczoraj już nie smaruję tormentiolem i nic nowego nie wychodzi... Zapobiegawczo używam jak do tej pory Sudocremu.

Dziewczyny ubiegłyście mnie bo własnie miałam napisać że Happy to najgorsze pieluchy jakie miałam - przeciekałay bardzo szybko i są strasznie wielkie i grube - wstrętne za darmo bym ich nie chciała :mad: :mad: :mad:

A Dada wcale nie sa ceratkowe.

Ja wole jednak pampersy na lato ta limitowana seria jest super - i oczywiscie vbordowy rossman

Szczerze mówiąc mi nigdy żadna pielucha nie przeciekła, a trochę już ich potestowałam :) A mała potrafi w jednej pół dnia przechodzić jak gdzieś na dłużej się wybierzemy.

reklama
Happy to najgorsze pieluchy jakie testowałam.
Stosowałam DADA z Biedronki, które od dłuższego czasu wcale nie są ceratowate. Były 3 lata temu.
Używałam z TESCO fioletowe były super.

A ceratowate wiosną i zimą bo i tak zmieniałam małemu dziecku co 3 godziny a nie kazałam dziecku chodzić z bombą przez pół dnia.

Do góry