reklama
fakt jedne huggiesy sa z takimi jakimis stworkami a jednej z serii disney z kubusiem puchatkiem i naprawe one wlasnie sa lepsze. ja przez przypadek kupilam te z kubusiem a pozniej nie swiadoma ze sa inne kupilam te drugie i klops sa gorsze, maja mniejsze "przylepce" i wogole nie odpowiadaly nam. patrzylam za ta limitowana seria pampersa ale cos nie moge jej wypatrzec w sklepach. skusze sie jednak chyba na dada skoro tak wszyscy polecaja
sylwia532
Fanka BB :)
ja uzywalam przez pierwsze 2 miesiace pampersa-ale zawsze co przeciekalo
teraz uzywam huggies ale wlasnie tych kubusiowych-te drugie nie trafione i gorsze a z puchatkiem sobie chwale-fajne rzepy i gumka z tylu i nic nie wylatuje
slyszalam dobre opinie o dada-ale mi cenowo wychodza jak huggies wiec trzymam sie tych
teraz uzywam huggies ale wlasnie tych kubusiowych-te drugie nie trafione i gorsze a z puchatkiem sobie chwale-fajne rzepy i gumka z tylu i nic nie wylatuje
slyszalam dobre opinie o dada-ale mi cenowo wychodza jak huggies wiec trzymam sie tych
Nikos
Mama Kuby i Leny
Zgadzam się, tylko ja myślałam, że to już takie będą zawsze.jsorbek pisze:Spróbowałam tych z Kubusiem - od koleżanki jednego i obstakję przy nowych pampersach są rewelacyjne
A tu hop seria limitowana.
Te z rozciąganymi boczkami były rewelacyjne.
Były, bo kupiłam kolejną paczkę i są to te zwykłe pappersy.
Szkoda a były takie fajowe.
jaszczurka
Fanka BB :)
ja na odparzenia polecam Linomag na[prwade jest super !!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: